SVE GORI

Kada one zaplešu: Jelena Karleuša, Sandra Afrika, Tea Tairović, Sara Jo prave lom na nastupima

Zarađuju velike sume novca

Jelena Karleuša i Sandra Afrika gore na sceni. Instagram

Piše: N. S.

16.11.2022

Da je dobra koreografija ključ za uspješan nastup više puta su dokazale neke od poznatih pjevačica - plesačica na estradi, te na svojim nastupima prave užarenu atmosferu gdje god se pojave.



Tea Tairović

Pjevačica Tea Tairović je itekako poznata po seksipilnom plesu za kojim publika ludi na nastupima. U svojim muzičkim spotovima pokazala je umijeće, te na njene pokrete niko ne ostaje ravnodušan, a pjevačica pokupi veliku sumu bakšiša zahvaljujući tome.


@teodorateaxnastupi Tea Tairovic #teatairovic #nastup #muzika #balkan ♬ original sound - teodorateaxnastupi

Teodora Džehverović

Pjevačica Teodora Džehverović postala je hit na društvenim mrežama, nakon što je objavljen snimak sa jednog njenog nastupa na kojem tverkuje Razigrana Džehvi ne miruje na nastupima i uvijek digne publiku na noge svojim vrelim plesom. Pjevačica je poznata po svom tverkanju uz pjesmu "Tresi, tresi"

@teodoraxlove Tresii 🔥 #teodoradzehverovic97 #teodora #teodoradzehverovic #teodoraxlove ♬ original sound - TEODORA FP

Sandra Afrika

Srbijanska pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, karijeru je počela kao igračica u spotovima i na nastupima Mileta Kitića.

Afrika karijeru je započela 2007. godine sa pjesmom "Afrika" po kojoj i je dobila i nadimak, a prie toga je radila kao igračica Mileta Kitića i sa njim nastupala u klubovima i prilikom njegovih televizijskih gostovanja, te privlačila veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom, te se odlučila za solo karijeru.

@muzikabiosamtu 👉Oznaci prijatelja koji treba ovo da vidi👈#vienna #muzikauzivo #muzika #bosnia #croatia #serbia #split #skopje #sandraafrika ♬ original sound - Muzika Bio Sam Tu

Jelena Kareluša

Jelena Karleuša je često na meti brojnih komentara zbog svog autentičnog stila i ponašanja, ali i brojnih privatnih skandala. No, svojim stilom i koreografijom Karleuša dovodi atmosferu do usijanja.

Trenutno je na TikToku viralan video pjevačicinog plesa sa nastupa na roštiljadi u Leskovcu. 

Zavrtila je kukovima i zapalila publiku.

@nevenanikolic51 #fanpage #jelenakarleusa #rostiljijada #koncert #kraljica @🐍JELENA KARLEUŠA🐍 ♬ original sound - Nevena Nikolic

Kija Kockar

Kristina Kija Kockar povremeno obraduje pratioce društvene mreže Instagram i nekim privatnijim snimkom. 

Jednom prilikom je napravila žurku u stanu i na svom Instagram liveu zaigrala te fanove ostavila bez teksta.

@kijakockar.rules 💃🏽💃🏽💃🏽 #kijakockar #fyp #foryou #foryoupage #trending #viral ♬ original sound - KIJA KOCKARfp 🥀

Sara Jo

Na Instagramu pjevačice Sare Jo mnogo puta možemo vidjeti da je česta u plesnom studiju, što i dokazuje na svojim nastupima oko kojih se vidno jako potrudi.

Naime, u scenskom nastupu joj dosta pomaže njen dečko Žiga Sotlar, koji je po zanimanju plesač, a dok oni plešu varnice sijevaju na sve strane.

@lemiliemili @sarajo.official #fyp #zatebe #balkan #bosna #croatia #serbia #sarajevo ♬ Muškarčina - Sara Jo
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.