FANOVI ŠOKIRANI

TikTok gori nakon nastupa Darka Lazića: Nije to taj Darko, mnogo falšira dok pjeva, nije to prije radio

Sve vrijeme mu pucao glas

Darko Lazić. Instagram

N. A.

17.11.2022

Pjevač Darko Lazić nastupao je na jednom popularnom festivalu, a mnogi posjetioci su se pitali šta se sa njim tačno desilo. 

Dok je pjevao svoj veliki hit "Pričala si meni", na snimku popularne društvene mreže TikTok, primijeti se kako pjevač teško izvlači tonove i sve vrijeme mu puca glas, piše Alo.rs.

- Pjeva dobro, ali ima jedno veliko "ali"! Više je pjevala publika nego on. Stalno kad je bio refren i mi jedva čekali da čujemo kako on to pjeva, Darko ostavi publici to da otpjeva. Totalno bez veze - glasio je komentar na društvenoj mreži TikTok, dok su se nakon toga komentari samo nizali.

@dedic_aid #darkolazic #lazic #slovenia #balkan #viral #fyp #fypシ #celje #best #pevanjeuzivo ♬ original sound - dedic_aid

Kako su svi navikli na dobre vokalne sposobnosti pjevača, mnogi su nakon ovog nastupa bili šokirani.

"Neće da se umara", "Nije to taj Darko, mnogo falšira dok pjeva, nije to prije radio", "Užas, propao je i pjevački dosta", "On se napije i više ne može da pjeva pjesmu", "Au brate, šta je ovo?", "Šta mu je, da li je dobro?", "Strašno", "Kreće krv iz ušiju", samo su neki od negativni komentara na društvenoj mreži TikTok.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.