SNOVI POSTALI STVARNOST

Poznati koji su oženili svoje fanove: Željko Bebek svoju ljubav upoznao je ni manje ni više nego na svom koncertu

Također, Karleuša je pričala kako je od Tošićevih drugova saznala da mu je momačka soba bila obljepljena njenim posterima

Željko Bebek sa suprugom Ružicom: Treći brak mu donio sreću. Instagram

Piše: N. S.

20.11.2022

San vjerovatno svakog velikog fana neke poznate osobe jeste da bude u ljubavnoj vezi sa njom. No, da nekada i najluđi snovi postaju stvarnost primjer su neki od poznatih koji su oženili ili se udali sa svoje fanove.


Željko i Ružica Bebek

Pjevač Željko Bebek svoju ljubav upoznao je ni manje ni više nego na svom koncertu kada mu je Ružica prišla i zatražila zajedničku fotografiju.

Bebek iza sebe ima dva propala braka. Prvi sa Spomenkom s kojom ima i kćerku Silviju, a drugi sa Sandrom koja mu je rodila Biancu. Ipak, 2002. je za njega vrijedila treća sreća kada je oženio 34 godine mlađu Ružicu. Zajedno su dobili sina Zvonimira i kćer Katarinu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića možda se nikada ne bi ni dogodio da nije bilo uspješne karijere ove pjevačice, koju je fudbaler kasnije i sam podržavao.

Naime, nije tajna da je Tošić, prije nego što je upoznao Jelenu, bio njen fan. I sama pjevačica pričala je da je od Duškovih drugova saznala da mu je momačka soba bila oblepljena njenim posterima, a podrazumijevalo se da je znao sve pjesme koje je snimila.

Tom Kruz i Kejti Holmes

Holms i Kruz: Razveli se nakon šest godina. Twitter

Još dok je bila mala djevojčica glumica Kejti Holmes (Katie) sanjala je o Tomu Kruzu (Cruiseu), a on zaista zaljubio u nju i uplovili su u brak. Kejti je Toma upoznala na audiciji za 'Nemoguću misiju', a kasnije je rekla da je to bila ljubav na prvi pogled.

Par je brzo započeo vezu, a nije im smetala ni razlika od 16 godina. Da se Tom zaljubio u Kejti otkrio je tokom intervjua s Oprah kad je ustao i počeo skakati po kauču pokazujući svoj entuzijazam. Mnogi su u to vrijeme mislili da je njihova veza marketinški trik, no to se pokazalo netačnim.

Naime, ova ljubav je pukla i par se razveo nakon šest godina.

Stiv Hervej i Mardžori Elejn Harvej

Dvojac se prvi put susreo 1990. Na početku su bili prijatelji i povremeno su se čuli, i jedno i drugo su bili u drugim vezama. Stvari su se promijenile kada su se istovremeno razveli i sve se napokon činilo ispravnim.

Stiv Harvej (Steve Harvey) i Mardžori (Marjorie) su se vjenčali 25. juna 2007. živeći zajedno sa svojih sedmero djece iz ranijih odnosa. Ovaj par je još uvijek zajedno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.