PJEVAČ ISKRENO

Kemal Hasić za "Avaz": Sinu ću "nogama i šakama" objasniti da muzika nije za njega

Hasić je jučer objavio pjesmu "Tajna soba"

Kemal Hasić. SU Visuals

Piše: N. Subašić

21.11.2022

Pjevač Kemal Hasić jučer je objavio novu pjesmu " Tajna soba", koju potpisuju Faruk Mustačević i Edvin Hadžić, a utiske o pjesmi i neke druge zanimljive odgovore podijelio u razgovoru za "Avaz".


Utisci o novoj pjesmi

- Vjerujte, od jutros mi zvoni telefon kao da je ne znam ti šta, kao da sam izdao državu, a ne pjesmu. Hvala Vam na interesovanju u svakom slučaju, znači nešto se dešava - izjavio je Hasić.


Sinovima neću dati da se bave muzikom

Uz muzičku karijeru, Hasić je i predan porodičan čovjek.  Njegova dva sina vrlo uspješno grade sportsku karijeru, a pitali smo ga da li neko od njih ima talenta za muziku i želju da krene očevim stopama.

-  Mlađi sin ima talenta za muziku ali ja ću to "nogama i šakama objasniti" da nije to dobro za njega, neka se drže sporta  - našalio se pjevač.

Kemo se nedavno susreo s jednom neprijatnom situacijom.

Naime, desila se strašna nesreća u kojoj je imenjak i prezimenjak pjevača poginuo, a pojedini mediji su napravili vijest kao da je pjevač poginuo. 

- Drago mi je da ste postavili to pitanje. Nisam se potresao ja, znate kako prvo, tragično je izgubljen život čovjeka koji se zove i preziva isto kao ja. Vaše pojedine kolege novinari su tu moju porodicu potresli, a porodicu stradalog čovjeka uvrijedili. Mislim da to nije uredu prema tom čovjeku, koji je tragično izgubio život, da se stavi takav naslov, da bi se pažnja skrenula na mene, a ne ustvari na onoga ko je doživio tragediju. To je sramno. - kazao je pjevač.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.