KALEIDOSCOPE U JANUARU

Novitet na Netflixu: Stiže uzbudljiva nelinearna serija - redoslijed gledanja epizoda nije bitan

Netflix je predstavio trejler u kojem glumci i ekipa serije govore o “Kaleidoscopeu” kao slagalici

Kaleidoscope. Print - Screen

N. A.

25.11.2022

Netflixova nova serija “Kaleidoscope” (Jigsaw) donosi novo iskustvo gledanja jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redoslijedom. Serija o pljački banke koja će na Netflixu biti dostupna prvog dana 2023. godine nudi nelinearnu strukturu epizoda, što znači da svako može da odabere redoslijed koji njemu odgovara.

Netflix je predstavio trejler u kojem glumci i ekipa serije govore o “Kaleidoscopeu” kao slagalici.

Međutim, detalji o tome kako se epizode odigravaju se i dalje čuvaju u tajnosti.

Budući da serija neće slijediti tradicionalni redoslijed epizoda, vjerovatno je da će svaki dio priče biti dovoljno samostalan da ne bi bio zbunjujući u bilo kojem redu gledanja.

Dalje se navodi da će “Kaleidoscope” biti poput zbirke od osam filmova koji će biti povezani zajedničkom pričom.

Seriju je kreirao Erik Garsija, a razvio izvršni producent Rasel Fajn. Glumačku postavu predvodi Đankarlo Esposito, zajedno sa Paz Vegom, Tati Gabrijel, Piterom Markom Kendalom, Rozalin Elbej, Džai Kortni i drugima.

- Mogućnost da se krećete i posmatrate različitim redoslijedom daje vam drugačiji pogled na likove. Postoje pitanja koja će biti postavljena u jednoj epizodi, a odgovorena u drugoj. Isto tako, u epizodi koju gledate biti će odgovori za koje ni ne znate da su odgovori na nešto dok ne vidite pitanje kada pogledate drugu epizodu - pojasnio je Garsija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.