MEKSIKANKA INES SAINC

Ovo je "Miss Mundijala među novinarkama": Ni Mesi joj nije odolio

Bila je uporna, prišla je i pitala svakog igrača koji je prošao, a jedini koji je od Meksikanaca odbio i na drugu molbu bio je Raul Himenez, koji je samo prošao kroz miks zonu

Meksička novinarka Ines Sainc. Instagram

N. Aj.

27.11.2022

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru mnoštvo novinara i medijskih ekipa u miks zoni poslije meča Argentina - Meksiko čekali su dva sata zvijezde nogometa, posebno Lionela Mesija (Messi).

Posebno se, pišu mediji, izdvojila meksička novinarka Ines Sainc (Sainz). Voditeljica TV Asteka, nosioca TV prava za Mundijal u Meksiku, naprosto je  hipnotisala kolege novinare koji su bili u njenoj blizini. Prozvali su je "Miss Mundijala među novinarkama".

Kako piše Telegraf.rs, nekim kolegama je čak Ines bila interesantnija od mnogih igrača koji su prolazili kroz miks zonu.


Obukla je crveni kombinezon koji joj je istakao atribute, a iskoristila je svoj izgled i šarm da obezbjedi mnoge ekskluzive poslije meča.

Imala je intervjue 1 na 1 sa najvećim zvijezdama meksičke reprezentacije, Hirvingom Lozanom, Aleksisom Vegom (Alexis) i drugima, pred njom je stalo najmanje pet igrača Meksika, dok drugi novinari nisu uspjeli pola od toga.

Bila je uporna, prišla je i pitala svakog igrača koji je prošao, a jedini koji je od Meksikanaca odbio i na drugu molbu bio je Raul Himenez (Jimenez), koji je samo prošao kroz miks zonu.

Uspjela je da intervjuiše i argentinske zvijezde, Anhela Di Mariju (Angel di Maria), ali i Lionela Mesija. Doduše, s Mesijem nije imala intervju 1 na 1, već je Mesi grupno stao i pričao za sve TV kamere.

Ines je na svom Instagram nalogu objavila i mnogo fotografija iz Katara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.