DEMANTOVALA SAMA SEBE

Karleuša vrijeđala Bosanke, pa joj smeta pisanje "Dnevnog avaza": Diva se opet posipa pepelom

Izgleda da se sve dobro što je Jelena Karleuša učinila za Bosnu i Hercegovinu zaboravlja, navode fanovi Jelene Karleuše, a istu objavu prenosi i Jelena Karleuša

Jelena Karleuša: Šta je jučer govorila, a šta danas. Instagram

S. S.

30.11.2022

Fan stranica Jelene Karleuše na Instagram storyu branila je Jelena Karleušu koja je jučer vrijeđala žene iz BiH zbog Balenciage, a kritike su uputili i prema portalu "Avaza".

- Moli se Dnevni avaz da ne se** pretjerano jer Jelena ovo nije napisala, ne kvarite sliku o osobi koja je stala na stranu Bošnjaka po pitanju genocida. Izgleda da se sve dobro što je Jelena Karleuša učinila za Bosnu i Hercegovinu zaboravlja. Sram vas bilo - navodi se u objavi fan stranice Jelene Karleuše, koju je ona podijelila i na svom oficijelnom nalogu.

Objava koju je podijelila Jelena Karleuša. SCREENSHOT

Potpuno je neshvatljivo kakve veze ima pitanje genocida sa njenim jučerašnjim vrijeđanjem. Jednako kako je portal "Avaza" prenosio i sve pozitivne stvari vezano za ovu pjevačicu, jednako tako će prenositi i sve ono što zaslužuje kritike.

Podsjećamo, ona je pružila podršku "Balenciagi", a sve žene koje su je napale zbog toga nazvala je "seljankama".

"Avaz" je objavio njene storije na Instagramu, ali ih je ona kasnije uklonila.

- Ali ovaj Instagram napad na ljude koji nose "Balenciagu" od strane brkatih seljanki iz kojekakvih domaćih pi*kovaca mi je apsolutni hit! Seljanka u sindži je konačno smislila kako da olakša sebi bol zbog činjenice da visoku modu može da gleda samo na slici, pa se uhvatila za "Balenciagu" kao da su je dizajneri lično silovali u njenom selu i to tašnicom, čizmicom i minđušama! Alo bre nedepilirane i neokupane ljanke, kakve veze ima dizajnerski tim "Balenciage", moda, tašne, cipele i odjeća sa nekim indijancem iz marketinga, koji je zas*ao i kog' su odmah otpustili i tužili - napisala je Karleuša između ostalog.

Story Jelene Karleuše. Screenshot

Nakon što je dobila mnoštvo negativnih reakcija, Karleuša je otišla i korak dalje te napala žene iz Bosne i Hercegovine.

Story Jelene Karleuše. SCREENSHOT

- "Balenciagom" su se posebne našle pogođene ženske osobe iz Bosne. Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam "Balenciaga" stvari. Izgleda da je "Balenciaga" baš imala veliki uticaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo s "Balenciagom" tako lično pogodilo.

Jbt, nisam znala da je ovaj bred toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez "Balenciage" ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda - napisala je Karleuša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.