EKSKLUZIVNO

Lepa Brena za "Avaz" o honoraru od 100.000 eura: Zarađivala sam i više i manje

Nikada za svojih 40 godina nisam pričala o honorarima, bogatstvu, našim ulaganjima i sve što prati hvalisanje i na taj primitivan način

Lepa Brena: Za mene je novac vrijednosni papir. Instagram

Piše: L. Sarajlić-Ramović

2.12.2022

Ovih dana u medijima se mnogo špekulira o novogodišnjem honoraru Lepe Brene te se tvrdi da će za nastup na prijelazu između dvije godine muzička megazvijezda dobiti čak 100.000 eura. 

Lepa Brena je ekskluzivno za portal "Avaza" komentirala navode o visini svog novogodišnjeg honorara.

- Nikada za svojih 40 godina nisam pričala o honorarima, bogatstvu, našim ulaganjima i sve što prati hvalisanje i na taj primitivan način. 



 

Lepa Brena - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Zarađivala sam na koncertima i više i manje. Ulagala sam u posao i u svoju djecu, pravila investicije za sigurnu budućnost na nesigurnom Balkanu, radila humanitarne koncerte - pravila im kuće, dograđivala bolnice, pomagala poslije poplava i zemljotresa...

Za mene je novac vrijednosni papir, koji treba uložiti u nešto i trošiti ga po zasluzi koju imamo Boba, ja, moja porodica i moja familija - istakla je Brena.


Pitali smo je i da li je zadovoljna kako je startao njen novi biznis s čarapama.

- Čarape su zaista čudo. Ako je neko pocijepao viče čarapa od mene - zaista ne znam. Napravili smo takav kvalitet s hijaluronskom kiselinom i nano česticama zlata da ove čarape maze i njeguju naše noge. Tek smo počeli, prije dva mjeseca, i sretna sam što su žene zadovoljne i sretne. Idemo dalje i razvijamo prodaju na Balkanu i za ciijeli svijet - poručila je Lepa Brena.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.