POZNATA VODITELJICA

Jovana Jeremić: Ne znam i ne volim da kuham, to je za mene izgubljeno vrijeme

Bolje da ni partner ne zna da kuha da bi me vodio u restorane, nisam raspoložena da sjedim kod kuće, ipak sam ja atraktivna žena treba da budem izvedena negdje, rekla je

Jovana Jeremić: Ne volim da kuham. Instagram

Blic.rs

3.12.2022

Ove subote gošća emisije "Duplo zadovoljstvo" bila je voditeljica Jovana Jeremić koja je zajedno sa Stankom i Stanojem pripremala jedan zdravi slatkiš.

Tokom emisije "Duplo zadovoljstvo" voditeljica Jovana Jeremić je pričala o tome kakva je ona privatno te braći Stanku i Stanoju Budimkiću otkrila šta ne voli kada dođe u restoran. Priznala im je i da je kuhanje ne interesuje.

Najviše naručuje brancin i oradu

– Nit ja znam da kuham, nit volim da kuham nit to mene interesuje – rekla je iskreno voditeljka Jovana Jeremić, ali ipak je pomogla u pripremanju jednog zdravog slatkiša.

S obzirom na to da se u emisiji “Duplo zadovoljstvo” pripremaju zdravi obroci Jovana je ispričala kako ona počinje svoj dan i šta voli da jede.

– Ustajem ujutru u 3.50, pijem kafu i čaj i moram da vodim računa o ishrani. Trenutno sam na režimu i moram da smršam još tačno dva kilograma. Stalno vodim računa o tome šta jedem i uvek kuburim između 52 i 55 kilograma. To mi je vječita boljka jer najteže je skinuti ta tri, kada si ti već zgodan – rekla je Jovana i dodala:

– Vodim računa i zdravo se hranim i sve to što mi jeste po jelovniku ja znam da spremim, a ove ostale gluposti me stvarno ne intresuju. Ja nit volim da provodim vrijeme u kuhinji, za mene je to izgubljeno vrijeme. Volim da idem u restoran, tačnije volim da me partner vodi u restoran, a najviše naručujem ribu brancin i oradu i volim bijelo pileće meso na žaru.

"Bolje da on ne zna da kuha"

Tokom razgovora Jovana Jeremić je otkrila i da ne voli kada njen partner zna da kuha.

– Bolje da on ne zna da kuha da bi me vodio, nisam raspoložena da sjedim kod kuće, ipak sam ja atraktivna žena treba da budem izvedena negdje – rekla je Jovana, prenosi Blic.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.