TRI SEZONE

Bjelogrlić snima seriju o Pink Panterima: Pratit će život Olivere Ćirković, vođe bande pljačkaša

Pored onoga što može da se pročita u romanu koji je Ćirkovićeva objavila 2018. godine, biće i detalja koje je prešutila i za koje niko ne zna, istakao je Rušumović

Serija će imati tri sezone i pratiti život Olivere Ćirković. PRINTSCREEN / INSTAGRAM

E. A.

4.12.2022

Jovana Stojiljković igrat će glavnu ulogu u seriji "Ja, Pink Panter" Dragana Bjelogrlića.

Na kasting za ulogu Olivere Čirković, pozvana je zvijezda "Južnog vjetra", Jovana Stojiljković. Glumit će ženu koja je od košarkašice postala vođa međunarodne bande pljačkaša i zbog toga robijala.


Kreće snimanje

Kroz tri sezone, koliko je planirano da ih serija ima, pratit će se Oliverin život. Publika će moći da gleda kako jedna uspješna sportiskinja postaje "pink panter", zatim sve one godine koje je provela na robiji, ali i njen bijeg iz zatvora u Grčkoj.

- Snimanje bi trebalo da krene sljedeće godine, a Bjela traga za glavnom glumicom. Već je organizovao kasting. Najviše bi volio da Oliveru Ćirković igra Jovana Stojiljković jer, osim što odlično glumi, i fizički podsjeća na nju. Pored nje, u trci za glavnu ulogu su i Nina Janković i Tamara Dragičević - otkriva izvor za Srbijanski Informer i dodaje da će scenario koji piše Vuk Rušumović biti zasnovan na Oliverinoj knjizi "Ja, Pink Panter, ispovest".

- Pored onoga što može da se pročita u romanu koji je Ćirkovićeva objavila 2018. godine, biće i detalja koje je prešutila i za koje niko ne zna - istakao je Rušumović.

Kadrovi serije "Ja, Pink Panter" snimaće se u Srbiji, ali i u Grčkoj, gdje je Olivera živjela i organizovala pljačke zlatara.

- Biće ovo izuzetno skup projekat! Cijela ekipa će ići i na grčka ostrva kako bismo što autentičnije prikazali njen život tamo. U seriji će prvi put biti otkriveni detalji Oliverinog bijega iz najčuvenijeg atinskog zatvora Koridalos. I dan-danas nikome nije jasno kako je uspjela da se odveze motorom, i to pred očima stražara - rekao je Rušumović.


Ozbiljan projekat

Olivera Ćirković rekla je za Informer da je oduševljena što će publika imati priliku da vidi njen uzbudljiv život.

- Ne znam koja će me srpska glumica igrati, to će Bjela odlučiti. Verujem da će izabrati najbolju! Ako mene pitate, ja bih volela da to bude Uma Turman, jer mi liči na pljačkašicu! Ne smijem mnogo da otkrivam, ali mogu da kažem da je riječ o ozbiljnom projektu. Mnogi će biti u šoku! Vidjet ćete kako smo planirali krađe dijamanata, biježali od policije i štitili jedni druge - istakla je Čirković.

Dodala je i to da će mnogi biti u šoku kad vide seriju, otkrit će se kako su "pink panteri" planirali krađe zlatara.


Ćirković: Gledaoci će moći vidjeti i bijeg iz zatvora. PRINTSCREEN / INSTAGRAM

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.