NAKON RAZLAZA OD PIKEA

Oglasila se Šakira nakon nagađanja da je u vezi sa instruktorom surfanja

Pjevačica je iskreno odgovorila o navodima za njenu novu ljubav

Šakira (Shakira). Instagram

N. A.

7.12.2022

Već duže vrijeme se nagađa da je pjevačica Šakira (Shakira) ponovo zaljubljena i da je u vezi sa instruktorom surfanja.

Nakon što je potvrđena veza njenog bivšeg partnera Žerara Pikea (Gerard Piqué) i Klare Čie Marti (Clara Chia Marti), počelo je sve intenzivnije da se piše o navodnoj Šakirinoj romansi, navodi španska "Marka".

Fanove je vjerovatno obradovala ta vijest jer se sve vrijeme otkako se saznalo za razlaz Šakire i Pikea, kao glavni krivac određuje bivši fudbaler koji je, kako mnogi pretpostavljaju, prevario pjevačicu. Klara se ubraja u potencijalne ljubavnice koje su kumovale raskidu, ali nema dokaza za to.

Pjevačica je iskreno odgovorila o nagađanjima za njenu novu ljubav.

- Iz poštovanja prema mojoj djeci i ranjivom trenutku kroz koji prolaze, molim medije da prestanu sa nagađanjima. Nemam partnera i nema ničeg osim moje potpune posvećenosti svojoj djeci i njihovoj dobrobiti-  bila je iskrena Šakira.

Instruktor surfanja sa kojim je pjevačica uslikana prije nekoliko mjeseci, daje časove njoj i djeci, a ranije je ovoj vještini podučavao i Pikea.

Šakira i Pike rastali su se u junu nakon 12 godina veze. Imaju sinove Milana i Sašu, a nedavno su sklopili dogovor o strateljstvu nad djecom, koja će živjeti sa majkom u Majamiju dok će otac moći da ih posjećuje kad god to poželi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.