POPULARNI PJEVAČ

Aca Lukas u Zenici priredio zabavu za pamćenje, originalna poruka nasmijala prisutne

Prirediti ću vam fenomenalnu zabavu. Hvala ko je došao, ko nije ko ga ...., rekao je Lukas, a onda je nastavio nizati svoje hitove

E. Ć.

8.12.2022

Popularni pjevač Aca Lukas priredio je večeras najveću žurku na Balkanu koju će, sudeći prema reakcijama pamtiti svi oni koji su večeras odlučili prisustvovati koncertu u zeničkoj “Areni”. 

Inače, večerašnji koncert održan je u sklopu turneje po Bosni i Hercegovini, a popularni folk izvođač nakon Zenice nastupa u dvorani “Mejdan” u Tuzli.

Gost koncerta bio je Zeničanin Kenan Dervišević, finalista popularnog takmičenja "Zvezde Granda", koji je zagrijao atmosferu do usijanja.

Ipak, erupcija oduševljenja uslijedila je izlaskom neprikosnovenog Lukasa na scenu. Koncert je otvorio velikim hitom "Bajpas", a publici u Zenici obratio se na originalan način.

- Zenico, hvala što ste došli. Prirediti ću vam fenomenalnu zabavu. Hvala ko je došao, ko nije ko ga ....- rekao je Lukas, a potom nastavio nizati svoje najveće hitove.

Najveći muzički događaju u BiH kojem je domaćin bila Zenica zasigurno će se danima prepričavati, a sudeći prema reakcijama publike svi oni ponijet će iz "Arene" pozitivne impresije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.