NOGOMETAŠI I LJEPOTICE

Zvijezda marokanske reprezentacije Hakimi voli 12 godina stariju Hibu: Najljepša glumica na svijetu

Par ima dvojicu sinova, a nogometaš je postao otac sa samo 22 godine

Ašraf Hakimi i Hiba Abouk. Instagram

L. S. R.

14.12.2022

Svjetsko nogometno prvenstvu u Kataru, uz navijače iz cijelog svijeta prate i ljepše polovine zvijezda sa zelenog terena.

Zvijezda marokanske reprezentacije i igrač francuskog PSG-a Ašraf Hakimi (Achraf,24) u braku je s 12 godina starijom Hibom Abouk, za koju su strani mediji pisali da je "najljepša glumica na svijetu". Par ima dvojicu sinova, a nogometaš je postao otac sa samo 22 godine.

Njegova je supruga špansko-tuniska glumica, koja ima i libijske korijene, a popularnost je stekla zbog glavne uloge u televizijskoj seriji "El Principe".

Par pokušava sačuvati svoju privatnost, no uoči početka Svjetskog prvenstva u Kataru odlučili su dati intervju za "Vogue" gdje su uglavnom govorili o roditeljstvu i svojoj djeci.


- Neki ljudi mojih godina rade razne stvari, žive drugačije živote. Ali ja za to ne marim. Ja želim uživati sa svojom djecom i svako slobodno vrijeme pokušavam provoditi s obitelji i biti primjer njima - rekao je Hakimi.

Hakimi je oduševio je čitav svijet kada je nakon pobjede nas Španijom uspjeh proslavio otrčavši u zagrljaj majci koja ga je bodrila s tribina.

- Moja majka je bila čistačica, a moj otac je radio kao ulični prodavač. Bili smo skromna porodica koja se borila da preživi. Danas se svaki dan ja borim za njih. Žrtvovali su sebe za mene. Uskratili su mojoj braći mnogo toga kako bih ja uspio - otkrio je nogometaš prije nekoliko godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.