MNOGI SU IZNENAĐENI

Stoja donijela odluku i sa mužem odlazi iz Srbije: Nova adresa bit će u Hrvatskoj

Pjevačica je odlučila da se preseli u Pulu, gdje je već mjesecima u potrazi za kućom

Stoja. Instagram

N. A.

14.12.2022

Srbijanska folk pjevačica Stojanka Novaković Stoja se, prema pisanju srbijanskih medija, iz Srbije seli u Hrvatsku.

Pjevačica je odlučila da se preseli u Pulu, gdje je već mjesecima u potrazi za kućom u kojoj će živjeti sa suprugom Igorom, koji je arhitekta po struci, pa joj on mnogo pomaže pri izboru nove nekretnine. 

Njih dvoje su sigurni u svoju odluku da život nastave na moru, ali dvoume se da li će kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj su godinama živjeli da prodaju ili da nastave da je izdaju, kao što su to i dosad radili, pošto su živjeli i na imanju u Perlezu.

- Stoja i njen suprug duže vrijeme traže kuću gdje će se preseliti. Ona je bila već dva - tri puta u Puli u kratkom vremenskom periodu da bi vidjela kakvih kuća ima u ponudi. Najvjerovatnije će se odlučiti za kuću u poznatom naselju Zelenika s veličanstvenim pogledom na more. Odluku o preseljenju su već donijeli, to im je prioritet za narednu godinu. Njih dvoje sad samo razmišljaju o tome šta da rade s kućom na Bežanijskoj kosi, da li da je prodaju, pošto imaju nekoliko primamljivih ponuda, ili samo da je izdaju kao što su dosada radili, otkad su se preselili u Perlez. To imanje će svakako zadržati jer je Stoja jako vezana za njega i to se ne dovodi u pitanje - izjavio je izvor za "Kurir.rs".


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.