TRAGIČAN KRAJ

Ko je bio Milan Laća Radulović: Nedavno otkrio kako je sa 17 godina postao narkoman

Kako prenose srbijanski mediji Radulović je pronađen mrtav u Izraelu

Milan Laća Radulović. Printscreen

Piše: A. H.

20.12.2022


Vijest da je preminuo Milan Laća Radulović tekstopisac i sin čuvene pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića zatekla je estradnu scenu.

Kako prenose srbijanski mediji Radulović je pronađen mrtav u Izraelu.

Inače, Laćin život obilježile su dvije tragedije, smrt majke Marine Tucaković, ali i brata Miloša, koji je preminuo 2008. godine što je potreslo cijelu porodicu a naročito Marinu koja poslije toga više nikad nije bila ista. 


Radulović: U svijet droge ušao s 15 godina. Printscreen

Radulović je nedavno u jednoj emisiji dao životnu ispovijest u kojoj je otkrio malo poznate detalje života u poznatoj porodici.

- Odrastanje sa mojim roditeljima bilo je kao igra mačke i miša. Svi smo bili potpuno različiti, a uvijek tu jedno za drugo. Ja bratovu smrt nikada nisam prihvatio do kraja, a prihvatio sam onda kada sam ga prvi put sanjao, sedam, osam godina nakon njegove smrti. Bilo mi je teško da se pomirim sa tim. Sada sam ok sa tim - rekao je Radulović.

Uprkos ljubavi koju je imao u porodici, on je ipak upao u začarani krug narkomanije, što ističe svojim najtežim životnim razdobljem.

- Cijeli period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam četiri godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osjetiš prvu heroinsku krizu to je nešto... To je najopasnija droga - istakao je svojevremeno.

Radulović je ovog ljeta objavio tvit koji je mogao naslutiti probleme u njegovom privatnom životu. 

-Dragi moji pratioci, od danas Milan Laća Radulović prelazi u estradnu ilegalu. U prevodu, nema više Laće tekstopisca. Njega zamjenjuje moj pulen Bob ALEF. Taj mali je opasan i preje*aće sve! P. S. Yasss, yasss, radi i za Jovanu Fox." - napisao je Radulović u julu ove godine. 

Radulović je zajedno s majkom Marinom Tucaković napisao tekstove za brojne hitove a među njima i hit bosanske pjevačice Džejle Ramović pjesmu "Ruine".

Laća se do nedavno i prepucavao s Jelenom Karleušom a estradni rat između njih počeo je kada je Radulović objavio tekst pjesme koju je radio Karleuši za novi album i prije izlaska istog.

- Ljubav i razumijevanje uvijek su najbitniji. Ljubav bez razumijevanja može da bude kontraproduktivna, neko ko te voli povrijedi te riječima, a onda je mnogo teže - istakao je nedavno Radulović 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.