POTRESNA OBJAVA

Karleuša se oprostila od Milana Laće Radulovića: Podijelila posljednju poruku koju joj je poslao

Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od "krvavih suza" (ime posljednje pjesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge, bola, napisala je Karleuša

Karleuša se na Instagramu oprostila od Laće. Printscreen

H. J. I.

21.12.2022

Pjevačicu Jelenu Karleušu veoma je uznemirila vijest da je preminuo tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute.

Poznato je da je Jelena bila veoma bliska sa Marinom, ali i sa Laćom, a od njega se oprostila potresnom objavom na Instagramu.

- Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od "krvavih suza" (ime posljednje pjesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge, bola - počela je Jelena.

Objava Karleuše na Instagramu. Printscreen

- Sve sam ja razumjela i sve opraštala… a ovu tvoju posljednju poruku ću čuvati, kao i posljednje Marinine poruke… Ne brini, svi će čuti posljednje pjesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke… Talentovan, ali rođen za neki drugi svijet, neku drugu dimenziju… Posljednji pozdrav - dodala je ona i objavila posljednju poruku koju joj je Laća poslao, a u kojoj joj se izvinjava za svaku uvredu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.