U IZRAELU

Novi detalji smrti sina Marine Tucaković: Šest dana se čekalo na identifikaciju

Laća je proglašen mrtvim na putu do bolnice. Tijelo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gdje je ležao bez formalne identifikacije

Porodični prijatelj Radulovića zvao ambasadu i prijavio nestanak. Tanjug

Piše: E. A.

21.12.2022

Izvor iz Izraela je istakao da je Hitna pomoć 13. decembra u ranim jutarnjim satima zatekla u ulici Milana Laću Radulovića u nesvjesnom stanju, naveo je srbijanski portal "Blic".

- Laća je proglašen mrtvim na putu do bolnice. Tijelo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gdje je ležao bez formalne identifikacije. 18. decembra je počeo događaj da se razvija kada je porodični prijatelj Radulovića zvao ambasadu Srbije i prijavio nestanak jer je bilo planirano da se Milan 19. decembra vrati za Srbiju. On je u Izrael otišao 2. decembra. Izraelska policija je kontaktirana 19. decembra - kaže izvor "Blica" i dodaje

Iz policije 20. decembra uzvraćeno da se tijelo sa opisanim tetovažama nalazi u pomenutom forenzičkom institutu. Tijelo je u utorak, kasnije popodne, identifikovala prijateljica i tako je sklopljena slika šta mu se dogodilo.

Podsjećamo i to da je Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Rdulovića Fute rođen 1986. godine. Također, kao i njegova majka Laća je pisao tekstove za mnoge poznate ličnosti. Život su mu obilježile dvije tragedije, smrt brata Miloša 2008. godine i majke Marine Tucaković.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.