PRISJETILA SE VELIKANA

Beba Balašević objavila pjesmu koju je pisala za Massima Savića

Način na koji je pričao i vrednovao svoju ljubav je za mene bila zadivljujuće inspirativna, napisala je Beba Balašević

Beba Balašević i Massimo Savić. Blic/Instagram

N. S.

27.12.2022

Javnost je šokirala vijest o smrti Massima Savića. Brojni prijatelji, kolege i obožavatelji već se nekoliko dana opraštaju njega. Massima se prisjetila i Beba Balašević, kćerka Đorđa Balaševića, koja je na društvenim mrežama otkrila kako je za Massima napisala pjesmu, a sada je  i objavila.


Priznala je tako da je od početka znala da je Massimo mora izvesti te je otkrila kako se osjećala kada joj je on prvi put otpjevao refren ove pjesme.

- Posljednje dvije godine, nažalost često, izgovorim rečenicu: svi pogrešni odlaze. Nisam imala puno razgovora s Massimom, mislila sam da me to tek čeka i to me radovalo, jer se radi o jako inteligentnom, talentiranom, lucidnom i maštovitom čovjeku. Umjetniku koji pored svoje beskrajno zanimljive ličnosti ima još jednu predragocjenu stvar u svom životu, a to je ljubav između njega i njegove žene. Način na koji je pričao i vrednovao svoju ljubav je za mene bila zadivljujuće inspirativna... - napisala je Beba Balašević u emotivnoj objavi pa nastavila:

- Pjesma koju sam napisala je ljubavna, govori o tome da će se od života računati samo vrijeme provedeno s nekim koga voliš, a da će se sve ostalo moći smjestiti u jedan minutu šutnje. I rekla sam i tada, a kažem i sada, ta je pjesma samo za njega i nikog drugog. Nazvao me i otpjevao svoju verziju refrena, ja sam ushićeno slušala kako pjesma dobiva na vrijednosti koju je samo njegov unikatni glas mogao dodati. Nažalost, neću je čuti cijelu u njegovoj izvedbi. Ne kažem: nikad. Sada mi ostaje da zamišljam kako zvuči kad je on pjeva i ako mene pitate, zvuči magično.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.