TRAGIČAN KRAJ

Tuga i tišina na groblju: Potresne oproštajne poruke najbližih članova familije Laće Radulovića

"Laći od Mimice i deda Milana", piše na vijencu koji je položen na sanduku

Milan Laća Radulović. MARKO JOVANOVIĆ / TELEGRAF.RS

N. A.

27.12.2022

Tekstopisac Milan Laća Radulović (36) pronađen je mrtav na ulici u Tel Avivu, a danas će biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu, a počivaće pored brata Miloša i majke Marine Tucaković.

Njegov otac Aleksandar Futa Radulović će zajedno sa porodicom i prijateljima na vječni počinak ispratiti svog sina, a on se još uvijek nije pojavio na groblju.

Potresne oproštajne poruke najbližih članova familije stoje na vijencima od crvenih ruža, a središnje mjesto zauzima ona koju su pokojnom unuku posvetili baka i deka.



Sahrana Laća Radulović. Zoran Ilić / RINGIER / Blic

"Laći od Mimice i deda Milana", piše na vijencu koji je položen na sanduku.

Podsjetimo, kako saznaje "Blic" od izvora u Izraelu Hitna pomoć je 13. decembra u ranim jutarnjim satima zatekla na ulici u besvjesnom stanju Milana Laću Radulovića. 

- Laća je proglašen mrtvim na putu do bolnice. Tijelo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gdje je ležao bez formalne identifikacije. I 18. decembra je počeo događaj da se razvija kada je porodični prijatelj Radulovića zvao ambasadu i prijavio nestanak jer je bilo planirano da se Milan 19. decembra vrati za Srbiju. On je u Izrael otišao 2. decembra. Izraelska policija je kontaktirana 19. decembra - kaže izvor "Blica" i dodaje:

- Iz policije 20. decebra uzvraćeno je da se tijelo sa opisanim tetovažama nalazi u pomenutom forenzičkom institutu. Tijelo je u utorak kasnije popodne identifikovala prijateljica i tako je sklopljena slika šta mu se dogodilo. 


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.