TUGA I TIŠINA

Brojne kolege i prijatelji stigli na sahranu Milana Laće Radulovića

Futa je zaplakao kada je ugledao smrtovnicu nasljednika

Sahrana Laće Radulovića. Alo.rs

N. A.

27.12.2022

Aleksandar Futa Radulović će zajedno sa porodicom i prijateljima na vječni počinak ispratiti svog sina Milana Laću Radulovića. Kada je stigao Futa je skupio snage i samo dvije riječi izgovorio "Dobar dan". Vidno slomljen od bola stigao je na sahranu sina. U jednom trenutku zaplakao je kada je ugledao smrtovnicu nasljednika, a onda je ušao u kapelu i poljubio kovčeg.

Mnogobrojni prijatelji, saradnici i članovi porodice polako pristižu na Novo goroblje u Beogradu kako bi se oprostili od njega i pružili utjehu njegovom ocu Aleksandru Futi Raduloviću.



Sahrana Laće Radulovića. Alo.rs

Među prvima koji su stigli na posljednji ispraćaj voljenom saradniku našli su se Željko Samardžić, Danijel Pavlović, kao i glumica Katarina Rebrača. Nakon njih polako su pristizali i ostali a neđu njima su Nataša Bekvalac, koja je vidno potresena, Dara Bubamara, Mira Škorić, Saša Matić, Ana Bekuta, Ana Kokić i mnogi drugi.

Veliki broj ljudi pokušava da uđe u kapelu kako bi prisustvovali opelu Milanu Raduloviću Laći. Pjevačica Dara Bubamara je plakala, kao i kćerka Merime Njegomir.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.