BAJKA U TOSKANI

"Vogue" objavio listu najljepših vjenčanja: Na njoj se našlo i vjenčanje srbijanske manekenke

Nina Seničar i Džej Elis odlučili su se vjenčati na mjestu prvog zajedničkog odmora

Nina Seničar: U Toskani se udala za holivudsku zvijezdu Džeja Elisa. Instagram

N. S.

28.12.2022

Ovu godinu obilježila su brojna raskošna vjenčanja poznatih, a časopis "Vogue" je sastavio listu onih najljepših i najatraktivnijih.

 Vjenčanje Bena Afleka (Afflecka) i Dženifer Lopez (Jennifer) su mnogi fanovi čekali dvadesetak dugih godina. Lopez je odabrala tri haljine "Ralpha Laurena" za svoje vjenčanje, a haljina koju je nosila do oltara napravljena je od 500 metara tkanine izrezane na volane.

Još jedna zvijezda ranih 2000., pjevačica Britni Spirs (Britney Spears), izrekla je sudbonosno "da" Semu Asgariju (Sam Asghari). Britni se udala u junu u Los Anđelesu, a za tu je priliku obukla je "Versace" haljinu.


Nina Seničar i Džej Elis. Instagram

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, muzičar  Trejvis Berker (Travis Barker) i reality zvijezda Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian), također su zadivili svijet svojim otmjenim vjenčanjem povodom kojeg je cijela porodica Kardašijan bila obučena u "Dolce & Gabbaneu".

Uz svjetski poznate zvijezde, na "Vogueovoj" se listi našla italijanska svadba srbijanske manekenke, glumice i voditeljice Nine Seničar, koja se u Toskani udala za holivudsku zvijezdu Džeja Elisa (Jayja Ellisa). "Dolce & Gabbana" dizajnirao je Nininu klasičnu i elegantnu vjenčanicu, a Džej i Nina odlučili su se vjenčati na mjestu prvog zajedničkog odmora, u "Villi Mangiacane", koja se smjestila među vinogradima San Cashana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.