SVJETSKI, A NAŠI

"Dubioza kolektiv" za "Avaz": Sretni i ponosni smo na Sarajevo

Političke interpretacije organizacijskog kvaliteta ostavljamo političarima, a građanima želimo godinu mira, zdravlja i blagostanja, poručili su iz "Dubioze kolektiv"

"Dubioza kolektiv" u novogodišnjoj noći u Sarajevu. Fena

Piše: N. Aj.

3.1.2023

Novogodišnji nastup jednog od najboljih bendova iz BiH "Dubioze kolektiv" u Sarajevu naišao je na osude i to zbog stvari na koje članovi benda nisu mogli utjecati, kao što je razglas.

Ova muzička senzacija, koja odavno osvaja svijet i nastupa na skoro svim kontinetima i u najboljem smislu promovira državu Bosnu i Hercegovinu, priredila je u svom maniru koncert uz fenomenalnu atmosferu. 

"Dubioza kolektiv", na čijem je čelu Brano Jakubović, od novogodišnje noći se nije obazirala na kritike niti su se članovi oglašavali, izuzev jedne objave na društvenim mrežama. Ipak, za "Avaz" su kratko i jasno poručili:

Mi smo sretni i ponosni na Sarajevo, koje je i u noći dočeka Nove godine potvrdilo da je istinski evropski grad. Političke interpretacije organizacijskog kvaliteta ostavljamo političarima, a građanima želimo godinu mira, zdravlja i blagostanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.