SLAVILI NOVU GODINU

Bred Pit se ne odvaja od nove 30 godina mlađe djevojke

59-godišnji Brad i 29-godišnja Ines zajedno su već neko vrijeme, a paparaci su ih sada snimili na ulicama omiljene meksičke destinacije

Bred Pit sa novom djevojkom Ines. Printscreen

H. J. I.

4.1.2023

Holivudski miljenik Bred Pit (Brad Pitt) snimljen je sa svojom novom djevojkom Ines de Ramon u Cabo San Lukasu u Meksiku, gdje su zajedno dočekali Novu godinu nakon što je vijest o njihovoj vezi službeno potvrđena.

59-godišnji Brad i 29-godišnja Ines zajedno su već neko vrijeme, a paparaci su ih sada snimili na ulicama omiljene meksičke destinacije, gdje su proveli romantični doček. 


Prvi put viđeni u novembru

- Bred trenutno ne viđa nikog drugog i vrlo je sretan s Ines. Zajedno su i lijepo im je. Događa im se dobra stvar, bez ikakvog stresa - otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Bred je s bivšom suprugom Pola Vizlija (Paul Wesley) prvi put viđen u novembru prošle godine na koncertu Bona Voksa (Vox), a onda i u decembru, i to na proslavi njegova 59. rođendana.

Strani mediji pisali su i kako je Bred novu djevojku poveo sa sobom na nedavnu premijeru filma "Babylon", a iako se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona se kasnije pridružila njemu i ostatku filmske ekipe.


Ines je odnedavno slobodna, nakon što je objavila da se rastaje od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Pola Vizlija, a ona i Bred na koncert su stigli zajedno, tačnije dovezao ih je njegov vozač u Tesli. Nakon toga upoznao ju je sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je zatvoren za javnost.

Paul i Ines vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine, a predstavnik para potvrdio je u septembru da su se razdvojili i žive odvojeno već nekoliko mjeseci.

- Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku - izjavio je tada za medije.

Ines je iz Nju Džerzija i diplomirala je poslovnu administraciju na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine. Prema njenom LinkedInu, od 2020. voditeljica je veleprodaje u kompaniji Anita Ko Jewelry, koja ima slavne klijente, uključujući Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) i Hejli Biber (Hailey Bieber).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.