SPREMA SE ZA AUSTRIJU

Emina Jahović otkrila da nakon dočeka Nove godine pakuje kofere: Porodično idemo na skijanje

Moja djeca su vjerovala u Djeda Mraza kada su bila mala, ali sada, kada su porasli znaju ko im kupuje poklone, rekla je pjevačica

Jahović: Tradicija nam je da svi zajedno slavimo Novu godinu. Instagram

N. A.

4.1.2023

Pjevačica Emina Jahović dočekala je Novu godinu s porodicom i prijateljima u Istanbulu, a uskoro planira da ide na odmor u Austriju, gdje će također uživati sa sinovima i najbližima.

Godina 2023. joj je odlično počela, a nakon razvoda od turske zvijezde Mustafe Sandala sada joj samo još nedostaje da se ponovo zaljubi.

- Tradicija nam je da svi zajedno slavimo Novu godinu. Tako je bilo još dok sam bila dijete. Prvo smo porodično dočekali 2023. godinu, a ja sam poslije izašla sa prijateljima koji su došli iz Srbije - ispričala je pjevačica za "Alo".

Ona dodaje da je djeci ispunila sve želje, te da ih je obradovala poklonima o kojima su maštali. Njeni sinovi Jaman i Javuz su tinejdžeri, pa pjevačica nije morala da angažuje najpoznatijeg djeda sa bijelom bradom da im podijeli poklone.

- Moja djeca su vjerovala u Djeda Mraza kada su bila mala, ali sada, kada su porasli znaju ko im kupuje poklone. A ja ni kao dijete nisam vjerovala u njega - tvrdi Jahović.


Pjevačica uskoro pakuje kofere i sa porodicom ide na zimovanje u Austriju. 

- Porodično idemo na skijanje. Radujem se tome, jer se tada okupimo svi, mama, brat i sestra sa porodicama. Uživamo sa djecom u zimskim igrama, skijanju, grudvanju i sankanju. To su neki od najljepših momenata u mom životu - zaključila je Emina.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.