LOS KABOS U MEKSIKU

Selena Gomez se skinula u kupaći i pokazala obline: Društvo joj pravili Bekam i Nikol Pelc

Na Instagramu se ranije pohvalila društvom s kojim je slavila Novu godinu, a obožavateljima je otkrila i svoju novu tetovažu

Gomez: Proslavila Novu godinu u Meksiku. Instagram

H. J. I.

4.1.2023

Pjevačica Selena Gomez ulazak u 2023. godinu proslavila je na jahti u Los Kabosu u Meksiku s prijateljima, Bruklinom Bekamom (Brooklyn Beckham) i njegovom suprugom Nikol Pelc (Nicol Peltz), a fotografi su Gomez "ulovili" tijekom kupanja u moru.

Selena je pokazala zanosne obline u bikiniju. Dok se zabavljala u Meksiku na sebi je imala kupaći kostim u bijeloj i crnoj boji.

Gomez: Pokazala zanosne obline. Printscreen

Na Instagramu se ranije pohvalila društvom s kojim je slavila Novu godinu, a obožavateljima je otkrila i svoju novu tetovažu. Nikol i ona tetovirala su na podlaktici riječ "anđeo".

Podsjećamo, Selena je nedavno objavila dokumentarac "My Mind And Me" u kojemu je ispričala detalje o svojoj karijeri, bolesti te vezi s Džastinom Biberom (Justin Bieber).

Tada je i izjavila da joj je pjevačica Tejlor Svift (Taylor Swift) jedina prijateljica u industriji.

- Nikada se nisam uklapala u kul grupu djevojaka koje su bile slavne. Moja jedina prijateljica u industriji je zapravo Tejlor - rekla je ranije Selena i tako zaboravila na kolegicu i prijateljicu Franciju Raisu, koja joj je prije nekoliko godina donirala bubreg.

Pjevačica boluje od autoimune bolesti lupus i bipolarnog poremećaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.