SUMNJIČI SE ZA SILOVANJE

Endru Tejtu policija oduzela luksuzne automobile kojima se hvalio Greti

Hvala ti što si preko svoje e-mail adrese otkrila svima da imaš mali penis, poručio je Tejt Greti

Endru Tejt. INSTAGRAM

A. O.

4.1.2023

Kontroverzni influenser Endru Tejt (Andrew Tate), koji je prošle sedmice uhapšen u Rumuniji, ostao je bez kolekcije skupocjenih automobila.

Policija Rumunije, influenseru je zaplijenila 11 automobila nakon što je uhapšen zajedno s bratom i još dvojicom Rumunaca. Sumnjiči ih se za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine.

Podsjetimo, Tejt je na Twitteru ušao u sukob sa slavnom švedskom aktivisticom Gretom Tanberg (Thunberg). U prvom je tvitu objavio dio spiska svojih automobila i tražio od Grete da mu da svoju e-mail adresu kako bi joj poslao cijeli spisak.


- Zdravo, Greta. Ja imam 33 automobila. Imam Bugattija, dva Ferrarija i to je tek početak. Daj mi svoj e-mail da ti pošaljem ostatak, kao i specifikacije koliko zagađuju okoliš - napisao je Tejt. 

Greta mu je na to odgovorila ruganjem, aludirajući na to da Tate ima maleni penis.

- Da, molim te, prosvijetli me. Pošalji na [email protected] - napisala je Greta. 


Sukob se nastavio

Sukob se nastavio jer je Tejt u sljedećem tvitu Greti poručio sljedeće: 

- Hvala ti što si preko svoje e-mail adrese otkrila svima da imaš mali penis. Cijeli svijet se pitao. I slažem se da si trebaš pronaći život - poručio joj je. 

Uz to je objavio i video u kojem je dodatno napao Gretu.

- Kontroverza mi nije strana. Ne radim ovakve stvari često, ali sada, kada mainstream mediji prenose što sam poručio Greti o svojoj kolekciji automobila, moram se oglasiti. Napisala mi je svoju adresu e-pošte, ihavesmalldickenergy. Zašto si stavila takvu adresu? Čudno. Ne želim pogađati kojeg je ona spola. Ne ljutim se ja na Gretu - rekao je Tejt. 


Klaunski šou

Dodao je kako Greta ne shvaća da je dio globalne matrice i misli da radi dobro. 

- Neko je posjeo i naveo da uvjerava ostatak svijeta da je u redu da vas vaše vlade porezima odvode u siromaštvo, i to sve kako biste zaustavili toplinu sunca. Ja sam je onda prozvao, a onda je globalna matrica uposlila svoje botove da komentiraju i lajkaju njen retvit, prije nego što sam ja uspio reagirati. I ja bih sada trebao naučiti nekakvu lekciju iz toga da ona ima adresu smalldickenergy? Dobro došli u novu epizodu klaunovskog šoua (showa) - zaključio je Tejt.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.