TVRDIO DA ĆE BITI ZVIJEZDA

Tanja Savić odgovorila Saši Popoviću: Govorio je kako je ulagao najviše nade u mene

Važno je da svako pronađe svoj put, a u ovom slučaju se svako služi onim što ima, istakla je Tanja Savić

Tanja Savić i Saša Popović. Instagram

Piše: E. A.

6.1.2023

Tanja Savić je za srbijanske medije govorila o novogodišnjoj noći i tome da je provela sa sinovima u Smederevu, ali se osvrnula i na izjavu Saše Popovića o tome da je mogla da bude velika zvijezda.

Pjevačica se prisjetila perioda kada je bila dijete, te kako su tada izgledali praznici.

- Uskoro se bliži Božić i mi volimo da smo tog dana skupa. Djeca vole prazničnu atmosferu i neizostavno kićenje jelke, tako da su me baš obradovali kada sam se prije nekoliko dana vratila sa puta - kaže Tanja. 

Osvrnula se i na to kako je slavila praznike dok je bila dijete.

- Isto kao i sada. Tata je unosio badnjak u kuću, a mama zrnevlje. Naravno, tu bi bila i tradicionalna trpeza na Badnje veče. To su lijepi momenti koji ostaju urezani u sjećanje.


BEZ JAČE POLOVINE

Iako se mnogi interesuju da li je sama i koga će poljubiti u ponoć, pjevačica kaže da jače polovine nema na vidiku, te će praznike provesti sa sinovima i sestrom.

- Zasad, na ljubavnom planu ništa novo - kaže Tanja, a na pitanje da li će ponovo stati na ludi kamen, kroz osmijeh kaže:

- E to se sigurno neće dogoditi uskoro, što ne znači da sam prestala da vjerujem u ljubav.


Ponosan na nju

Saša Popović i dalje tvrdi da je Tanja mogla biti još veća zvijezda nego što jeste, rame uz rame sa ostalima, a ona se osvrnula na njegovu tvrdnju i prokomentarisala u svom stilu.

- Znam da je ranije govorio kako je ulagao najviše nade u mene. Sa ove distance, mislim da je sada ponosan na mene što je i izjavio u nekoliko navrata. To saznanje mi imponuje s obzirom na to da je on jedan od najznačajnijih ljudi u mojoj karijeri - sa osmijehom na licu dodala je Tanja.

Također, Tanja je prokomentarisala i to što dosta mlađih pjevačica, više vode računa o stasu, nego o pjevanju.

- Važno je da svako pronađe svoj put, a u ovom slučaju se svako služi onim što ima. Svakako se u današnje vreme muzika i sluša i gleda. Lijepo je kada je u paketu i jedno i drugo - priznala je ona.


Manjak vremena

Pjevačica je otkrila i šta je najviše iznervira.

- To je najčešće zbog manjka vremena da sve stignem. Kada bi dan bio duži za dva sata, bilo bi idealno - kroz smijeh priznaje Tanja.

Otkrila je i to kakva je za nju bila 2022. godina i šta to sebi želi u narednoj.

- Ova godina mi je bila izuzetna, samo mi je žao jer mi je mnogo brzo prošla. Imala sam zaista puno lijepih trenutaka u ovoj godini, odlično vrijeme provedeno sa djecom, a uz to sam i imala puno nastupa i koncerata. Ipak, uspijela sam da odvojim vrijeme i za prijatelje i porodicu pored svih obaveza. Ono što je bilo manje lijepo je to što sam ljetos bila prehlađena i to je toliko uzelo maha da je trajalo skoro dva mjeseca - istakla je ova pjevačica, a prenio je Telegraf.

Dodala je i to da u ovoj godini želi da snimi novi album i da se desi neki solistički koncert.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.