FATALNA INES

Ljubi 30 godina mlađu: Ko je nova ljubav Breda Pita

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja

Piše: A. K.

6.1.2023

Ines de Ramon. Instagram

Iako je nedavno proslavio 59. rođendan mnogi smatraju da Bred Pit (Brad Pitt) danas izgleda ljepše i poželjnije nego ikad prije.

Za njegovu blistavu energiju i zavodljiv izgled zapravo bi mogla biti zaslužna nova ljubav. 

Ines de Ramon. Instagram

Naime, Bred ima novu djevojku koja je od njega mlađa 30 godina. Riječ je o brineti Ines de Ramon, 29-godišnjakinji kojoj je pošlo za rukom ono što ni jednoj posljednjih godina nije uspjelo - Bred je i zvanično prijateljima predstavio kao svoju djevojku.


Ines i Bred: Mediji ih prate u stopu. Instagram

Iako ga se nakon razvoda sa Anđelinom Džoli povezivalo sa mnogim djevojkama ni jednoj nije polazilo za rukom ono što je uspjelo fatalnoj Ines - da je uvede u svoje društvo.

- Bredu se stvarno sviđa Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je jako draga, slatka je i energična. Bred voli da provodi vrijeme s njom - rekao je izvor magazina "People".


Ines de Ramon. Instagram

Ona je od 2019. do 2022. godine bila u braku sa glumcem Polom Veslijem sa kojim je počela vezu 2018. godine. Iako mediji pišu da su se rastali nije poznato da li je brak sudski okončan.


Ines de Ramon. Instagram

Završila je studije poslovne administracije u Ženevi, ima diplomu nutricioniste, a trenutno se bavi dizajnom nakita koji nose brojne poznate ličnosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.