ISPOVIJEST MANEKENKE

Hejli Biber o svom zdravstvenom stanju: Borila sam se s PTSP-om nakon moždanog udara

Istakla je da je to definitivno najstrašnija stvar kroz koju je ikada prošla

Biber: Borila sam se s tjeskobom. Instagram

N. A.

9.1.2023

Američka manekenka Hejli Biber (Hailey Bieber) izjavila je kako je imala određene simptome posttraumatskog stresnog poremećaja nakon što je prošle godine doživjela manji moždani udar.

Supruga slavnog pjevača Džastina Bibera (Justina Biebera) ispričala je kako je njeno mentalno i fizičko zdravlje utjecalo na nju.

- Nakon toga sam se borila s tjeskobom. Borila sam se sa simptomima PTSP-a poput straha da će se to možda ponovo dogoditi - otkrila je Hejli u podcastu "Run-Through with Vogue".

Manekenka je rekla da je bila u Palm Springsu kada je pretrpjela moždani udar i primila hitnu medicinsku pomoć u martu prošle godine te da je pomisao na taj događaj previše čak i za ispričati u podcastu. Dodala je da je to definitivno najstrašnija stvar kroz koju je ikada prošla.

- Ali mislim da je vedrija strana za mene to što me to navelo da otkrijem da imam rupu u srcu - izjavila je 26-godišnja manekenka.

Hejli i Džastin Biber uvijek su bili otvoreni i iskreni prema fanovima o svojim zdravstvenim problemima. Nedugo nakon njenih zdravstvenih problema i Džastin se također trebao medicinsku pomoć dok se borio s Ramsay Hunt sindromom, stanjem zbog kojeg mu je jedna strana lica privremeno bila paralizirana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.