VALJANJE U SIJENU

Bred Pit otkrio omiljenu intimnu scenu: Partnerica mu nije bila Anđelina Đoli

Glumac se pojavio na naslovnici izdanja "Best Performances"

Bred Pit. Instagram

L. S. R.

10.1.2023

Bred Pit (Brad Pitt) je glumio u nekoliko prilično poznatih intimnih scena, a jedna od njih je ona s njegovom bivšom suprugom Anđelinom Đoli (Angelina Jolie) u hit akcijskom filmu "Mr. & Mrs. Smith". No, ta mu ipak nije najdraža koju je snimio.

Glumac se pojavio na naslovnici izdanja "Best Performances" časopisa W, gdje je otkrio da mu je najdraži trenutak strasti na ekranu bio u sapunici "Dallas".

- To bi bilo u seriji "Dallas". Morao sam se valjati po sijenu u staji. Mislim da nisam imao tekst. Samo sam se kotrljao i valjao - rekao je Pit koji se pojavio u četiri epizode "Dallasa" između 1987. i 1988. kao Rendi (Randy).


Prvo "Best Performances" izdanje časopisa W za 2023. izlazi 7. februara. Posebno izdanje je godišnji prilog koji priprema glavna urednica i ističe zvijezde na čelu kinematografije, od legendi i ikona industrije do onih za čiji talent će se tek čuti.

Pit je samo jedna od zvijezda na naslovnici izdanja "Best Performance", a među ostalim zvijezdama s vlastitim naslovnicama su Kejt Blanšet (Cate Blanchett), Zoe Krevic (Zoë Kravitz), Danijel Krejg (Daniel Craig) i drugi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.