LIJEPE SLUČAJNOSTI

Dino Merlin usrećio Ernu Saljević: Veliki i sjajni čovjek posjetio influensericu

Meni ofirno da mu priznam da mi srce pjeva kao njegov bek vokal od ushićenja dok imam priliku sve to da mu pričam, jer osjećam da ga iskreno interesuje, napisala je ona

Piše: N. Aj.

11.1.2023

Saljević o susretu s Merlinom; Ah, te lijepe slučajnosti. Printscreen / Instagram

Najveća muzička zvijezda s ovih prostora Dino Merlin još jednom je pokazao svoju jednostavnost i prizemljenost. Naime, on je posjetio Ernu Saljević, jednu od najpoznatijih influenserica u BiH i modnu dizajnericu, čiji je profil na Instagramu "Diva is Back".

Ona je objavila dvije fotografije s neponovljivim Merlinom.

Uz jednu je kratko napisala: "Veliki, sjajni Dino Merlin. Kaže, lijepo veče pa je krenuo baš mojom ulicom... Ah, te lijepe slučajnosti."

Uz sljedeću fotografiju imala je nešto više za reći.

Saljević s Merlinom. Printscreen / Instagram

- Sluša me pažljivo dok mu govorim kako i gdje sve pravimo, postavlja mi potpitanja, a meni ofirno da mu priznam da mi srce pjeva kao njegov bek vokal od ushićenja dok imam priliku sve to da mu pričam, jer osjećam da ga iskreno interesuje. Govorim i ja onda njemu da sam ga slušala sada u Budvi dok je pjevao sve moje omiljene pjesme... A da mi je srce bilo kao tepsija kada se u mojoj Crnoj Gori, uz ljude sa svih strana regije, sa srećom pjevalo "Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo" i "Bosnom behar probeharao". Čudna je to ljubav i ponos koji osjećam u trenutku kada se svi volimo i kada nas pjesma sve spoji, onako kako treba - napisala je Saljević.

U sljedećim objavama otkrila je koje su joj omiljene Merlinove pjesme i zašto.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.