POSVETA BIVŠEM

Šakira kroz novu pjesmu prozvala Pikea: Zamijenio si Ferrari za Twingo

Pjevačica je razlaz sa fudbalerom prokomentarisala kao najmračniji trenutak u životu

Šakira. Instagram

N. A.

12.1.2023

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) u novoj pjesmi pjeva kako je ona "predobra" za svog bivšeg partnera, nogometaša Žerara Pikea (Gerard Pique).

- Izvini, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kada sam te trebala, dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreznom... Misliš da si me povrijedio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno... - pjeva Šakira u novoj pjesmi.

U riječ "jasno" (claramente) pjevačica je ugradila ime Klara (Clara), ono koje nosi Pikeova nova djevojka, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pjesmi ("perdon, que te sal-pique"). Nastavak pjesme ide otprilike: 

- Korak je između ljubavi i mržnje. Bebo, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio....

Pike i Šakira objavili su da se rastaju u junu prošle godine. Ubrzo nakon toga Pike je uočen s Klarom Kioma (Clarom Chiaom), svojom novom djevojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno, a kasnije se otkrilo da je njihova afera trajala još od 2021.

Šakira je nedavno progovorila o razlazu s Pikeom i taj trenutak nazvala jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda već i narušenog zdravlja njezinog oca. Pike je nedavno navodno dao svoj blagoslov bivšoj partnerici da se s djecom preseli u Miami, kako bi izbjegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.