OTVORENO

Tijana Bogićević o razvodu: Bilo je stresno, ali ja sam jaka žena

Otvorila dušu o pritvatnom životu

Tijana Bogićević. Instagram

A. H.

12.1.2023

Pjevačica Tijana Bogićević je u prethodnoj godini imala brojne uspone i padove. Osim uspjeha koji je ostvarila na poslovnom planu, onaj emotivni segment nije baš najsjajniji. U godini za nama je stavila tačku na brak dug sedam godina, sa Amerikancem Markom Robertsonom.

Period razvoda, ali i onoga što je uslijedilo nakon toga je opisala kao stresan, ali sebe smatra jakom ženom koja sve može da prebrodi.

-Godina je bila jako uspješna. Jeste bila stresna na ličnom planu, ali ja nikada ne volim da ulazim u to, niti da se toga mnogo podsjećam, da na to trošim vrijeme razmišljajući. Više razmišljam o budućnosti i onome što ona nosi. Generalno, ja sam jaka žena, mogu ja svašta da podnesem. Mislim da mi je ova godina više bila uspješna nego što bih se osvrtala na padove”, ispričala je Tijana i dodala da je vrijeme i sve ono što dolazi čini čvršćom:


-Sazrijevam svakako, ali mi se više dešava da bude onako kako sam mislila, nego što me život demantuje. Vjerujem da treba ići kroz život srcem, uzeti stvar u svoje ruke. Šta god da se dešava, trudim se da mislim da je sve za moje dobro i baš onako kako je trebalo da bude. Ne osvrćem se pretjerano na negativne stvari, svaki pad mi je znak da je nešto ustvari bolje za mene namijenjeno. Ne trošim puno vremena na razmišljanje, učimo cio život, sazrijevamo i drugačija sam nego prošle godine”, ispričala je Tijana u jednoj emisiji.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.