SPARE UZBURKAO SVE

Nakon što je princ Hari otkrio detalje svađe Megan i Kejt, oglasio se kraljevski krojač: Suočili smo se s problemom...

Vjenčanja su stresna, pogotovo kada je riječ o vjenčanjima na ovakvom nivou, rekao je Ajaj Mirpuri

Kejt i Megan. AP Photo/Ben Curtis

N. Aj.

12.1.2023

Princ Hari (Harry) je u knjizi "Spare" otkrio detalje svađe svoje supruge Megan Markl (Meghan Markle) i princeze od Velsa Kejt (Kate). Sada se oglasio  krojač i dizajner Ajaj Mirpuri (Ajay). Naime, njihova svađa se dogodila se uoči vjenčanja Harija i Megan.

Kako je napisao Hari u svojoj knjizi, tokom priprema za vjenčanje i probe haljina za male djeveruše, Megan i Kejt su se posvađale, nakon što je Megan rekla Kejt da ima "trudnički mozak" zbog hormona. Kejt je tada bila u visokoj trudnoći, a sina Luisa (Louis) je rodila mjesec prije vjenčanja.


Ajaj Mirpuri je bio zadužen za izmjene na haljinama djevojčica. Za "Daily Mail" je ispričao da nije svjedočio nikakvim nesuglasicama.

- Ako se nešto i dešavalo, nije se dešavalo ispred mene. Vjenčanja su stresna, pogotovo kada je riječ o vjenčanjima na ovakvom nivou. To morate poštovati. Suočili su se s problemom koji svako ima na vjenčanju, a riječ je o problemima koji nastaju u posljednjem trenutku. Mogu razumjeti kako neko može biti uznemiren ako haljina ne pristaje, to zaista kida živce - rekao je dizajner i dodao:

- Morali smo raditi četiri dana do 4 ujutro kako bismo napravili ono što treba. Iz dvorca Vindsor izašli smo u 22 sata, noć prije vjenčanja. Je li se ito tog dana žalio na haljine djeveruša i njihov izgled? Odgovor je - ne.

Britanski mediji su objavili da je Kejt plakala zbog Megan na probi, a Megan tvrdi da je ona ta koja je plakala zbog Kejt.

- Izvinula mi se i poslala mi je cvijeće - rekla je Megan u intervjuu s Oprom Vinfri (Oprah Winfrey) 2021. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.