STARI SNIMAK

Pogledajte kako je Marija Šerifović izgledala na prvoj Beoviziji

Pjevačica je za ovaj nastup imala i nesvakidašnji stajling, pa je nosila šešir i šal koji su upotpunili cijeli njen izgled

Marija Šerifović. Instagram

E. T.

12.1.2023

Cijeli region zna da je Marija Šerifović 2007. godine pobijedila na Euroviziji sa pjesmom „Molitva“ koja je do danas ostala jedna od najslušanijih pjesama.

Ono što sigurno mnogi ne znaju, jeste informacija da se Marija prvi put na „Beoviziji“ takmičila 2005. godine sa pjesmom „Ponuda“.

Pjevačica je za ovaj nastup imala i nesvakidašnji stajling, pa je nosila šešir i šal koji su upotpunili cijeli njen izgled.

Video sa ovog takmičenja je postao viralan na svim društvenim mrežama, a mnogi tvrde da Marija iz godine u godinu pjeva sve bolje.

Podsjetimo, Šerifovićka je pred kraj prošle godine objavila novu pjesmu pod nazivom „Dobar Vam dan“ koja je za kratko vrijeme ovojila srca publike, a već broji milione pregleda na muzičkim platformama.

@estradanewsofficial TBT: Danas se vraćamo u 2005., a gledamo nastup Marije Šerifović na Beoviziji s pjesmom ‘Ponuda’. #fyp #foryoupage #estradanews #zvezdegranda #tanjasavic #ananikolic #natasabekvalac #mayaberovic #marijaserifovic #hurricane #sekaaleksic #citati  #jelenakarleusa #karleusastar #milicapavlovic #milicatodorovic #voyage #slobaradanovic #jalabrat #bubacorelli #radamanojlovic #draganamirkovic #lepabrena #teodoradzehverovic #ceca #cecaraznatovic #sasamatic ♬ original sound - Estrada News ☆
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.