GDJE ZIMUJU POZNATI

Neki baterije pune na planinama a neki uz more i sunce: Ne pristaju ako nije luksuz

Vrijedno bilježe svoje sretne trenutke i hvale se fanovima na društvenim mrežama

Đina Đinović i Hana Hadžiavdagić-Tabaković na zimovanju. Instagram

14.1.2023

Januar je vrijeme kada se poznate ličnosti odlučuju za odlazak na zimski odmor. Mnogi se ne odriču tradicionalnog odlaska na skijanje, a drugi bi najradije nekako preskočili zimu, pa su se u skladu s tim skrasili u toplijim krajevima. Bez obzira na destinaciju, zajedničko im je što uglavnom preferiraju luksuz.

Svi naravno vrijedno bilježe svoje sretne trenutke i hvale se fanovima na društvenim mrežama.

Tri godine

Hana Hadžiavdagić-Tabaković s mužem Tarikom Tabakovićem odmarala se u Švicarskoj u luksuznom hotelu odakle svakodnevno dijeli fotografije i snimke. Ona tradicionalno svake godine odmara u St. Moritzu a još kao djevojčica je savladala skijanje, tako da je jedva čekala zimu kako bi se posvetila sportu. Od njihove posljednje posjete prošle su tri godine, nakon što zbog pandemije koronavirusa nisu mogli da putuju.

Nakon Švicarske, Hana i Tarik otisnuli su se u Italiju.

Amra i Edin Džeko proveli su nekoliko dana na zimovanju u Italiji. Na društvenim mrežama Amra je svakodnevno dijelila fotografije sa skijališta i pokazala koliko uživa da skija, a društvo joj prave i njihova djeca Una i Dani koji su također odlični u skijanju.

Pjevačica Teodora Džehverović otputovala je u Egipat, tačnije u Hurgadu sa bratom Savom, njegovom ženom Adrianom i prijateljem. Pjevačica je na društvenoj mreži Instagram podijelila radosnu vijest da postaje tetka, a Sava i Adriana roditelji.

Kćerka Meline i Harisa Džinovića, Džina Džinović nekoliko dana provela je s društvom na Kopaoniku. Sa planine je objavila fotografiju u crno-bijeloj dugoj haljini koja je istakla njenu figuru.

Šuput: Porodični odmor na Mauricijusu. Instagram

Tropski raj

Danima oni koji prate Maju Šuput mogu vidjeti kako pjevačica puni baterije sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinom Bloomom. Za zimski godišnji odmor i savršen početak 2023. godine odabrali su tropski raj Mauricijus, a sadržaj koji objavljuje i više je nego bajkovit.

- Toliko nestvarno izgleda, a toliko je stvarno i realno da ne povjeruješ - opisala je u jednoj od objava.

Nikolina Pišek je otputovala na Maldive i pozirala u bijelom dvodijelnom bikiniju i pohvalila se vitkom linijom, a pored seksi fotografije, na kojoj trči plažom, prisjetila se 2022. godine, koja je, kako je napisala, za nju bila bolna i teška.

- Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegij, da su prava prijateljstva rijetkost, osjetila sam koliko boli izdaja i nepravdi i koliko mnogo mogu podnijeti – napisala je ispod objave. 

Bebek uživa na vikendici u Kupresu

Željko Bebek sa suprugom Ružicom i djecom Zvonimirom i Katarinom zimuje u Bosni i Hercegovini.

Već godinama porodica ima vikendicu na Kupresu pa tradicionalno dolaze na skijanje kad god ulove malo slobodnog vremena.

Goran Bregović ima vikendicu na Jahorini i svaki slobodan trenutak u toku zime koristi da uživa na olimpijskoj ljepotici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.