PJEVAČICA I FUDBALER

Pikeova majka lajkala Šakirinu pjesmu u kojoj proziva njenog sina

Nakon što su fanovi fudbalera istakli da je čak i njegova majka protiv njega, ona je lajkove odlučila skloniti

Pikeova majka na Šakirinoj strani. Instagram

N. A

14.1.2023

Nakon što je Šakira (Shakira) objavila pjesmu u kojoj je prozvala bivšeg partnera Žerara Pikea (Gerarda Piquea), brojni fanovi podijelili su se na dvije strane - one koji podržavaju pjevačicu i one koji podržavaju fudbalera.

Iznenađujuće, čini se da je Piqueova majka Monserat (Montserrat) Bernabeu na Šakirinoj strani. Montserrat je na Twitteru lajkala dvije objave povezane s pjesmom.

Prvi twit odnosi se na tekst pjesme, a drugi je najava pjesme koju je objavio reper Bizarrap. Međutim, nakon što su fanovi  fudbalera istakli da je čak i njegova majka protiv njega, ona je lajkove odlučila skloniti, ali ipak su fanovi bili brži i napravili screenshotove.

Pikeova majka na Šakirinoj strani. Twitter/ Print Screen

Zanimljivo je da u kontroverznoj pjesmi Šakira spominje Pikeovu majku u stihu "ostavio si me sa svekrvom kao komšijom, medijima pred vratima i dugovima državi".

Nakon što je pjesma podignula prašinu, Pike je na Twitteru objavio status s emotikonima cirkusa.

Podsjećamo, Pike i Šakira objavili su da se rastaju u junu prošle godine. Ubrzo nakon toga Pike je uočen s Klarom Kioma (Clarom Chiom), svojom novom djevojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno, a kasnije se otkrilo da je njihova afera trajala još od 2021.

Šakira je nedavno progovorila o razlazu s Pikeom i taj trenutak nazvala je jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda već i narušenog zdravlja njenog oca. Pike je nedavno navodno dao svoj blagoslov bivšoj partnerici da se s djecom preseli u Miami kako bi izbjegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španjolskoj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.