LJUBAV PRIJE BOBE

Kome je posvećena pjesma "Miki, miki moj", političar bio velika ljubav Lepe Brene

On je nakon njihovog raskida ispričao da se njihova veza odvijala u prvoj polovini osamdesetih

Mirko nekadašnja ljubav dive bio DJ, danas političar. Instagram

N. V.

14.1.2023

Lepa Brena, jugoslovenska muzička diva i Slobodan Boba Živojinović nekadašnja teniserska zvijezda godinama su u skladnom braku. Nakon toliko godina još uvijek su velika tema. 

Međutim, Lepa Brena prije nego što je zavoljela Bobu voljela je nekoga ko je kasnije postao poznat javnosti.

Prije nego što je upoznala Bobu Živojinovića, Lepa Brena je bila u ljubavi s Mirkom Krlićem, koji je kasnije neko vrijeme bio narodni poslanik i predsjednik skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje - piše Glossy.

On je nakon njihovog raskida ispričao da se njihova veza odvijala u prvoj polovini osamdesetih, kad je Brena već bila velika jugoslovenska zvijezda, a on DJ u rodnom Zrenjaninu.


Posvetila mu pjesmu "Miki, Miki moj". YT/ Screenshot

– Tačno je da je Lepa Brena duže vrijeme bila moja devojka i da smo se voljeli. Ali to je već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji – kazao je Mirko za Sabor prije 30 godina.

U to vrijeme pisalo se da se pjevačica udaje za novinara Ratka Kneževića, a Krlić se osvrnuo i na to.

– Nisam se iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: "Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama." Tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom – izjavio je on 1985.

Znajući za ovu vezu, pjevač i kompozitor Zoran Vasilić napisao je za Brenu pesmu "Miki moj", čiji stihovi glase "Hej, Miki, Miki moj, imaš lepo telo, super ti je stas, zbog tebe ću, Mićo, izgubiti glas".

Mirko se, kasnije oženio i dobio četiri kćerke, a jedna od njih odlučila je da se bavi muzikom u pitanju je Tara Krlić, članica je ženskog pop sastava Beti Bup iz Zrenjanina. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.