NE GUBI VRIJEME

Rupert Mardok (91) uhvaćen s novom djevojkom!

Par, koji se upoznao u novembru, večerao je na javnoj plaži

Mardok i Smit. Profimedia

D. H. / Jutarnji.hr

16.1.2023

Medijski mogul Raper Mardok (Rupert Murdoch )(91) primijećen je kako uživa na odmoru s novom partnericom iako je od njegovog razvoda s četvrtom suprugom Džeri Hol (Jerry Hall) prošlo manje od šest mjeseci. 91-godišnji milijarder viđen je kako upija sunce na Barbadosu u društvu An-Lesli Smit (Ann-Lesley Smith) (66), nekadašnje policijske kapelanice i udovice, prenosi Daily Mail.

Mardok sa Smit. Profimedia

Par, koji se upoznao u novembru, večerao je na javnoj plaži. Smit je nosila žuti bikini i sarong u istoj boji koje je uskladila s ogrlicom s velikim dijamantnim privjeskom u obliku raspela. Rečeno je da su na karipskom otoku boravili na poziv britanskog milijardera Entonija Bamforda (Anthonyj Bamford), predsjednika uprave JCB-a.

Smit je diplomirala 1980. nakon čega se našla u nasilnom prvom braku koji ju je, kako kaže, naveo da pronađe boga i postane policijska kapelanka volonterka u okrugu Marin u Kaliforniji. Zatim se udala za američku zvijezdu country glazbe Chestera Smitha koji je posjedovao 13 televizijskih postaja u Kaliforniji i Oregonu.

Sad radi kao voditeljica na lokalnom radiju, a za American Christian Broadcasting Network rekla je da je sve dobilo smisao kad je pronašla boga. S pokojnim suprugom 2005. godine snimila je album Captured by Love. Tri godine kasnije, umro je od srčanog udara u 78. godini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.