NEMA SRAMA

Pike navodno nevjeran i djevojci s kojom je varao Šakiru

Kako prenose španski mediji, Pike je prevario i Klaru i to s advokaticom Džulijom Puig

Klara i Pike. Instagram

N. Aj.

26.1.2023

Burna priča o raskidu Šakire (Shakira, 45) i Žerara Pikea (Gerard Pique, 35) dobila je upravo novi obrt nakon što je u javnost isplivala informacija da je bivši fudbaler, nakon što je prevario svoju bivšu partnerku, sada bio nevjeran i ljubavnici odnosno novoj djevojci Klari Čia Marti (Clara Chia).

Naime, par koji ima dvoje zajedničke djece raskinuo je vezu zbog njegove prevare, a nakon što je cijeli svijet zbog ovoga osuo paljbu po Pikeu, on je na Instagramu konačno potvrdio da uživa sa Klarom koja je od njega mlađa 12 godina.


Međutim, kako prenose španski mediji, Pike je prevario i Klaru i to s advokaticom Džulijom Puig (Julia, 23), a sve je otkrio španski novinar Žordi Martin (Jordi Martin) na svojim društvenim mrežama.

Žordi je podijelio Džulijinu fotografiju i napisao: „Poznaješ li je, Pike? Onda se nemoj čuditi što je Šakira bacila cijeli svijet na tebe.“


Nakon Žordijeve objave, Džulija je zaključala svoj Instagram.

Advokatica je, inače, radila za Pikea tokom njegovog raskida sa kolumbijskom pjevačicom, a fudbalerov saigrač u Barseloni, Riki Puig, njen je rođak. Zapisano je i da Klara izbjegava Žerarda zbog pjesme u kojoj se pominje, a sedmicama nisu viđeni zajedno prije njegove objave na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.