NOVA LJUBAV

Špekulira se o novoj vezi: Tanja Savić u ljubavi sa biznismenom

Sreli su se kod prijatelja na rođendanu i cijelu noć proveli u druženju

Tanja Savić. Instagram

N. A.

2.2.2023

Pjevačica Tanja Savić se navodno već tri mjeseca zabavalja sa jednim biznismenom iz Smedereva. On je razveden i ima kćerku koja je tinejdžerka i koju je upoznao sa pjevačicom. Blizak izvor pjevačice govori da joj biznismen poklanja mnogo pažnje i da želi sa njom da gradi nešto ozbiljno, piše "Kurir.rs".

- Tanja ne želi da priča o dečku i uopšteno o ljubavnom životu. Prije tri mjeseca započela je vezu sa biznismenom iz Smedereva koga prijatelji zovu Lola. On se inače razveo prije godinu dana, ima kćerku koja je tinejdžerka i nedavno je upoznao sa Tanjom. Poklanja joj mnogo pažnje, ali i razumijevanja. On je upoznao i Tanjinu porodicu koja je oduševljena sa njim. Ima 40 godina, nije balavac, u Tanju se baš zaljubio i želi da sa njom gradi nešto ozbiljno. Njih dvoje se znaju preko deset godina, ali nikada nisu imali neki prisniji kontakt. Kada bi se sreli, javljali su se jedno drugom i to je bilo sve do prije tri mjeseca - ispričao je izvor za "Kurir.rs".

Pjevačica i biznismen su se sreli kod prijatelja na rođendanu i cijelu noć proveli u druženju. 

- Razmijenili su brojeve i on je krenuo u akciju. Nakon sedam dana izveo je Tanju na večeru i započeli su vezu. Njoj mnogo znači što je u ljubavi sretna konačno, jer nakon cijele agonije sa Dušanom, a onda i sa Draškom Stanivukovićem sada je mirna i spokojna. Sinovi su stalno sa Tanjom, pa tako dosta vremena provode i sa Lolom kojeg jako vole. Za sada koliko znam Tanja i on ne žive zajedno, ali me ne bi čudilo da uskoro započnu i zajednički život. On ima ozbiljan biznis i ne želi da se medijski eksponira - završava izvor blizak pjevačici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.