CRTANI KAO INSPIRACIJA

Influenserica na meti fanova zbog imena koje je dala kćerki

Ovo nije prvi put da neke slavne osobe daju neobična imena svojoj djeci

Influenserica Moli-Mej nedavno postala majka. Instagram

E. Ag.

5.2.2023

Influenserica Moli-Mej Hejg (Molly-Mae Hague) nedavno je rodila djevojčicu kojoj je dala ime Bambi, a to su mnogi fanovi odlučili prokomentirati.

Influenserica, čiji profil na Instagramu prati više od sedam miliona ljudi, i njen suprug i poznati bokser Tomi Fjuri (Tommy Fury) nedavno su postali roditelji djevojčice, kojoj su odlučili dati ime prema crtanom liku - Bambi i tim potezom postali su predmet mnogih rasprava na društvenim mrežama.

Moli-Mej nekoliko dana nakon poroda oglasila se na svojim društvenim mrežama i objavila niz fotografija, od kojih je jedna otkrila ime njihove kćerke. Međutim, na jednoj objavi isključila je komentare, jer mnogi pratioci nisu bili zadovoljni imenom djevojčice, koja će se spajanjem njihovih prezimena zvati Bambi Hejg-Fjuri.


Ova dvadesettrogodišnja influenserica rodila je 23. januara ove godine, a svog partnera Tomija upoznala je 2019. godine dok je učestvovala u rijaliti emisiji "Love Island". Djevojčica Bambi im je prvo dijete.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da neke slavne osobe daju neobična imena svojoj djeci. Naprimjer, bivši par Kanje Vest (Kanye West) i Kim Kardašijan (Kardashian) djeci su dali imena Nort (North), Čikago (Chicago), Sent (Saint) i Psalm, Ilon Mask (Elon Musk) svoju kćerku je nazvao X Æ A-Xii, dok su Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) i Kris Martin (Chris) završili na naslovnicama časopisa zbog toga što su kćerku nazvali Epl (Apple).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.