TEŠKE OPTUŽBE

Bosanac o skandalu: "Zvezde Granda" nisu dobrotvorna fondacija

On će teško napraviti kuću i kupiti dobar auto, s obzirom da se bavi nečim što je praktično nedokazivo

Dragan Stojković Bosanac. Instagram

L. S. R.

26.2.2023

Velika prašina podigla se u javnosti kada je kandidat "Zvezda Granda", Dušan Vukadinovića, optužio Snežanu Đurišić, članicu žirija popularnog takmičenja, da je od njegove majke tražila novac kako bi njen sin prošao u sljedeći krug.

Dok je pevačica izjavila da je spremna da, zbog pokušaja da se ukalja njena karijera, podnese tužbu, ostali članovi žirija su oštro demantovali tvrdnje kandidata, a Dragan Stojković Bosanac je jasno dao svoje mišljenje na ovu temu.

- Ono što bih rekao sada možda ne bi bilo umjesno, ali izgleda da će on teško napraviti kuću i kupiti dobar auto, s obzirom da se bavi nečim što je praktično nedokazivo. A drugo, ne znam otkad su oni shvatili da su „Zvezde Granda“ dobrotvorna emisija, odnosno fondacija koja pomaže momke i djevojke koji ne bi ništa da rade, ali bi malo da pjevaju. Bilo kako, samo da pjevaju i da se pojavljuju, a onda ujutru idu na kafu nakon subotnje večeri i ovi im viču: „Jesi razvalio, gledali smo te“. Izgleda da mu neće više biti tako slatko jer je to po meni jedna obična glupost - rekao je Bosanac.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.