POJAVIO SE VIDEO

Brena nakon predstave u Zagrebu slavila u restoranu

Brena je na večeri prvo održala zdravicu, a potom spontano zapjevala s tamburašima

Sa slavlja u restoranu. Premier Media Group

L. S. R.

9.3.2023

Nakon što je završila zagrebačka premijera predstave "Lepa Brena Project",  slavna pjevačica povukla se s najbližim prijateljima i glumcima iz predstave na intimnu večeru.

Brena je na večeri prvo održala zdravicu, a potom spontano zapjevala s tamburašima, piše Index.hr.

Živjeli i neka vam ide sa srećom

- Uvijek mi je lijepo kad dođem na vašu predstavu, dođem jako sretna; sretna zbog vašeg uspjeha jer kao da je to neko moje dijete koje ide i ja trebam doći da ga podržim, tako doživljavam cijelu ovu predstavu. Ali, kad uzmete onu lutkicu, kad Jasna i ko god uzme lutkicu Lepa Brena i tresne je dole o pod, ja tog trenutka počinjem plakati. Onda počinjem shvaćati što sam sve proživjela u svom životu. Želim vam se zahvaliti na ovome, zato što na neki način vi pričate kroz moj život o tome što sam ja radila i što nam se svima dogodilo. Što bi rekao čovjek - poželi sreću drugima, kad je nemamo ti i ja. Mislim da je poenta cijele priče - hajde da se volimo.

Osjećam i znam da ćete biti prava putujuća ekipa koja će proputovati cijeli svijet i da ćete prenijeti jednu jako poučnu i inspirativnu priču koju trebaju pogledati sve generacije - i oni stariji koji ne razumijevaju današnje mlade, oni stariji koji ih razumiju te mladi koji ne znaju i ne razumiju što se nama uopće dogodilo. U to ime, želim podići ovu čašu - da vam poželim dobro zdravlje i da nastavite s ovom predstavom dokle god vi budete željeli, voljeli i umjeli. Živjeli i neka vam ide sa srećom - nazdravila je Brena glumačkom ansamblu, a potom su uslijedili zagrljaji.

A nakon večere, kao iznenađenje, organizatori turneje u restoran su doveli tamburaše "Zlatnik". Već nakon prvih taktova glumci su se raspjevali i rasplesali, a uskoro im se pridružila Brena i upriličila im privatni, intimni koncert.

Jedan dan života

Prvo je po želji glumca, autora i redatelja predstave Vladimira Aleksića otpjevala zajedno s njim "Jedan dan života", a potom je za Jasnu Đuričić, glumicu čiji je zadnji film nominiran čak za Oscara, otpjevala "Nježnu ženu".

U društvu oftalmologa Nikice Gabrića, i sina Krešimira, sestre Fakete, najboljih prijateljica Kate Tomović i Vesne Miletić te PR agenta Vedrana Strukara, Brena je uživala do dugo u noć. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.