NASTUPALA SA HALIDOM

Laura Marin: Hvala svima koji su omogućili da za mene više nije "Sarajevo" nego "Moje Sarajevo"

Dolazim iz ateističke porodice i društva, ali moja vjera u Boga posljednjih godina raste, mogu slobodno da kažem, zbog ovog naroda, kazala je

Laura Marin nastupala s Halidom Bešlićem. Avaz

S. S.

15.3.2023

Laura Marin se vratila u Španiju nakon posjete Sarajevu i podijelila s koncerta Halida Bešlića, gdje je bila specijalna gošća.

- Pišem iz moje voljene Korunje, pokušavajući zauvijek sačuvati svaku emociju koje sam osjećala u zadnjih dana. Neću da vam govorim o tome kako je posebno Sarajevo, kakav je osjećaj na njegovim ulicama, kakve su njihovi ljudi. To morate doživjeti.

Svi mi imamo nesreće u životu, izazove za koje mislimo da ih nikada nećemo moći pobijediti. I kad ih pobijediš, izgleda da su sljedeći čak i veći. Dolazim iz ateističke porodice i društva, ali moja vjera u Boga posljednjih godina raste. Mogu slobodno da kažem, zbog ovog naroda. Vi ste me naučili šta je Božija moć.

Najbolji način da poštujete Boga, osim da budete dobar čovjek i pomažete drugima, jeste živjeti. Živjeti svaki dan ostavljajući iza sebe sve strahove i boli. Jednostavno nastaviti. Mogu samo biti zahvalna što sam prije mnogo godina primila taj poziv i svaki dan osjećam taj unutrašnji glas koji me doveo ovdje.

Hvala, s kraja moje duše, Halidu, njegovoj ekipi, i svakoj osobi koja je omogućila da u mom srcu više nije “Sarajevo” nego “Moje Sarajevo” – napisala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.