SLOMIO JOJ JE SRCE

Otkriven šokantan intervju: Aniston nije mogla prestati plakati kad je saznala da Bred čeka dijete s Anđelinom

U ovom trenutku ne bi me ništa iznenadilo, ali radije bih mu vjerovala, rekla je Aniston

Aniston i Pit: Bili zajedno. Instagram

A. O.

17.3.2023

Slavna glumica Dženifer Aniston (Jennifer) koju dobro pamtimo iz hit serije „Prijatelji“ kada je završila sa snimanjem ove serije 2004. godine, odlučila je da se skrasi sa svojim tadašnjim suprugom Bred Pitom (Brad Pitt) i da se ostvari kao majka.

Međutim, umjesto radovanja majčinstvu, 54-godišnja glumica iskusila je veliku tugu zbog propasti svog braka.

Zaljubili se na setu

U vrijeme kad je odglumila posljednje i vrlo emotivne scene kultne serije, njen je suprug Bred bio na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit (Smith)" s Anđelinom Džoli (Angelinom Jolie). Par je kasnije priznao kako su se na setu i zaljubili, a u januaru 2005. Brad i Dženifer objavili su kako se razvode.

U nedavno otkrivenom intervjuu za Vanity Fair u septembru te iste godine tada 36-godišnjoj Aniston srce se slomilo kad joj je novinar iznio glasine kako je Anđelina već trudna, i to dva mjeseca prije nego što je razvod između Breda i Dženifer finaliziran.

Plakala u tišini

Novinar je opisao kako je glumica izgledala kao da je neko ranio ravno u srce, te je plakala u tišini nekoliko minuta ne mogavši zaustaviti suze prije nego što je klimnula glavom, previše povrijeđena da bi išta odgovorila.

Kada je u pitana da li je povjerovala u trač da su Bred i Anđelina imali pravu izvanbračnu aferu, Dženifer je kazala da je svjesno odlučila vjerovati Bredu.

- U ovom trenutku ne bi me ništa iznenadilo, ali radije bih mu vjerovala – rekla je glumica.

Poljuljano povjerenje

Kako su tada govorili zajednički prijatelji, Bred je želio otkriti što želi od života kao samac, a Dženifer je uvjerio kako se "ne radi o drugoj ženi". Međutim, njeno je povjerenje bilo poljuljano kad su isplivale fotografije Brede kako se poput brižnog oca igra na plaži s Anđelininim sinom Medoksom (Maddoxom) u Africi krajem aprila te kobne 2005. godine.

- Bila bih robot kad bih rekla da nije bilo trenutaka kad sam osjećala bijes, povrijeđenost i neugodnosti. Ne znam šta se dogodilo. Ima puno toga što ne razumijem, puno toga što ne znam i što uistinu nikad neću znati. Moram misliti da sam iz nekog razloga to prizvala u svom životu. Moram tako razmišljati jer je inače sve to jednostavno okrutno - kazala je Aniston.

Ipak i Bred i Anđelina su poricali da su bili u vezi dok je on bio u vezi sa Dženifer. Uprkos svom, Dženifer je naglašavala kako je sretna što je iskusila brak s “izuzetnim” Bredom" i tvrdila kako će ga voljeti do kraja života.

Razvod braka

Bred se oženio Anđelinom, ali razveli su se u žestokoj svađi 2016. i još uvijek vode mučnu bitku oko strateljstva nad djecom. 

Bred i Anđelina: razveli se. Printscreen

Prije razvoda postali su roditelji šestero djece. Pit je s Dženifer ostao dobar prijatelj, a kazao je i kako joj se 2017. izvinuo zbog boli koju joj je nanio. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.