IZAZVALA BURNE REAKCIJE

Tamara Đurić dvogodišnjoj kćerki poklonila pištolj: "Prešla si svaku granicu"

Mnogi su je osudili zbog ovog postupka

Tamara Đurić. Instagram

N. A.

21.3.2023

Fanovi starlete i bivše učesnice rijaliti programa Tamare Đurić ostali su šokirani kada je objavila slike na kojoj drži igračku plastični pištolj ispred svoje dvogodišnje kćerke.

Naime, ako je suditi prema Tamarinim objavama na Instagramu, starleta ovih dana vrijeme provodi u porodičnoj kući, a sa sobom je povela i dvogodišnju kćerku Tamaru.

Njih dvije sjedile su zajedno u sobi na krevetu, a onda je ona u jednom trenutku pokazala kakvu igračku pokazuje ispred djeteta i sve ostavila bez teksta.

U pitanju je bio plastični pištolj, a mnogi su ostali zatečeni da se  usudila da kupi kćerki, pa još sve to javno objavi na mrežama. Ovaj njen potez izazvao je burne reakcije na mrežama, te su je mnogi osudili zbog ovog postupka:

Tamara Đurić. Instagram

"Vitlaš pištoljem ispred djeteta, strašno", "Prešla si svaku granicu", "Umjesto da joj kupi lutku, ona joj daje pištolj", "Kuda ide ovaj svijet", "Nije dijete za svakoga", "Užas" - nizali su se komentari.

Podsjetimo, bivši muž starlete Tamare Đurić, Nikola Kačarević, nedavno je uhapšen u velikoj akciji policije na Vračaru. Nikola se trenutno nalazi u zatvoru, a starleta ga stalno posjećuje.

- Svako jutro kad se probudim najprije odem na trening. Poslije toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam s redovnim aktivnostima - rekla je Tamara nedavno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.