GLUMICA I VODITELJICA

Zbog nje je Davor Šuker ostavio djevojku: Anu Obregon htio ženiti, prosidba pošla po krivu

Bili na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad ju je u čaši vina dočekao prsten

Ana Obregon. Printscreen

H. J. I.

29.3.2023

Španska glumica i voditeljica Ana Obregon postala je regionalnoj javnosti poznata devedesetih godina kao djevojka Davora Šukera, koji je tada igrao za madridski Real. Šuker je zbog nje ostavio djevojku Juliju Falkon (Falcon).

Ana je kćerla iz porodice poznatih graditelja nekretnina u Madridu, studirala je biologiju i krajem sedamdesetih počela tražiti mjesto na filmu i televiziji, kako u Španiji tako i u SAD. 80-ih godina popularnost joj je počela rasti zahvaljujući snimanju filmova i televizijskih serija, a njezino zlatno desetljeće popularnosti bile su devedesete.

Jednom prilikom je ispričala kako ne vjeruje u instituciju braka, a kao dokaz tome ispričala je neuspjelu Šukerovu prosidbu.

- Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio - kazala je tad Ana. Prisjetila se da su bili na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad ju je u čaši vina dočekao prsten. Kako nije odmah primijetila blještavi predmet, nagnula je čašu, a prsten joj se zaglavio u grlu.

- Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, ko bi se normalan htio vjenčati? - našalila se Obregon. Njihova je veza potrajala nešto više od dvije godine, a u dobrim su odnosima ostali i danas.

Ana je sada u 69. godini dobila kćerku. Djevojčicu je dobila uz pomoć surogat-majke, a nazvala ju je po sebi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.