KRIZA U BRAKU

Britni Spirs otputovala na Havaje bez muža: Ne nose više burme

Fanovi već neko vrijeme brinu za njeno zdravlje i sreću

Britni Spirs. Instagram

N. A.

31.3.2023

Američka pjevačica Britni Spirs (Britney Spears, 41) otputovala je privatnim avionom na Havaje, i to s dugogodišnjim prijateljem i menadžerom Kadenom Hudsonom (Cadenom), dok je njen suprug Sem Ašgari (Sam Asghari) ostao u Los Anđelesu.

Međutim, "Daily Mail" tvrdi kako postoje znakovi da je brak Spirs i Ašgari pred raspadom jer navodno oboje hodaju bez vjenčanog prstena. Pišu kako je glumac viđen u izlasku bez prstena u vrijeme dok je Britni na Havajima, a navode da je ona prije odlaska s Hudsonom na Havaje također skinula prsten.

Isto tako ističu kako se par, koji je u braku od 2022. godine, navodno već neko vrijeme suočava s problemima te da je Britni zbog toga "pobjegla na Havaje". Pjevačica se uredno javlja s Havaja putem Instagram profila, objavljuje slike i snimke na kojima su ona i Hudson, a na jednoj se vidi i kako uživa na jednoj od plaža dok je menadžer snima.

Glasine da nešto možda nije u redu između Britni i Sema počele su početkom marta kada je pjevačica objavila video sebe i supruga kako se zabavljaju na plaži, ali uz znakovitu poruku. 

- Meksiko, prije nego što sam se udala. Bila sam tako sretna tamo - napisala je Spirs, što su mnogi protumačili kao to da danas više nije sretna.

Isto tako, fanovi već neko vrijeme brinu za njeno zdravlje i sreću, pogotovo nakon ispada u jednom restoranu u LA-u u kojem je bila sa suprugom. "TMZ" je tada tvrdio da je Britni imala ispada jer je vidjela da je neki gosti restorana snimaju. Ona je potom počela govoriti besmislice i skrivala se iza jelovnika, a suprug je tada izletio iz lokala i ostavio ju samu.

Nakon toga fanovi su joj poslali policiju pred vrata kako bi provjerili je li sve u redu s njom i kako bi se uvjerili da joj se ništa loše nije dogodilo, a na kraju se oglasila i ona sama.

- Ove sedmice je u vijestima pisalo da sam skoro umrla i da imam menadžera i doktore. Nemam menadžerski tim niti ću ikada više u životu imati. Nemam doktore. Uzimam Prozac za depresiju i to je sve. Ja sam vrlo dosadna osoba - poručila je nedavno Britni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.