MAJAMI

Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini dobila kćerku

Ana Obregon djevojčicu je odlučila nazvati po sebi

Obregon: Snimljena u Majamiju. Hola

N. D.

1.4.2023

Ana Obregon dobila je dijete u 69. godini, djevojčicu koju je odlučila nazvati po sebi i s kojom je snimljena ispred jedne klinike u Miamiju.

Španska glumica i voditeljica, poznata i kao bivša djevojka našeg legendarnog nogometaša Davora Šukera, Ana Obregon 2020. godine doživjela je jedan od najtežih dana kada je preminuo njezin sin Aleks (Alex).

Aleks je preminuo s 28 godina od posljedica raka i njegova smrt je Anu u potpunosti shrvala. Godinu kasnije uslijedio je novi težak udarac nakon što joj je preminula majka Ana, a onda se prošlog septembra oprostila i od oca Antonija Garcije. 

Ipak, kako prenose španski mediji, Ana je sa svojih 68 godina uspjela vratiti želju za životom koju joj je vratila tek rođena kćerka.

Kako javlja španski magazin Hola!, Ana je uz pomoć surogat-majke dobila kćerku koja je rođena u Miamiju te je snimljena kako vidno emotivna napušta kliniku s djevojčicom u naručju, koju je nazvala po sebi.

Inače, Ana je javnosti postala poznata kada je bila u vezi s našim bivšim nogometašem Davorom Šukerom, koji je bio jako zaljubljen u nju i zbog nje je ostavio advokaticu Juliju Falkon (Falcon). Bili su skupa tri godine, a voditeljica se nije htjela s njim preseliti u Englesku, gdje ga je angažirala Aston Vila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.